Wat kost het boek van Amalia

Claudia de Breij heeft onlangs een boek uitgebracht welke gaat over onze Kroonprinses, ter ere van haar 18de verjaardag. Nu krijgen wij wel eens de vraag wat het boek kost. Dat kunnen wij je vertellen, het boek kost op het moment van schrijven namelijk € 17,99. Je kunt het boek in de winkel kopen, maar ook via onderstaande button. Je kunt hem kopen als luisterboek, een e-book of als hardcover.

Amalia, geschreven door Claudia de Breij

Claudia de Breij heeft een traditie voortgezet door dit boek over onze Kroonprinses Amalia te schrijven. 

Deze traditie is begonnen door Hella Haasse die een portret van Beatrix schreef (1955) en Renate Rubinstein die dit over Willem-Alexander in 1985 heeft gedaan. Allemaal ter gelegenheid van hun achttiende verjaardag. 

 

In dit boek nemen de Kroonprinses en Claudia de Breij je mee naar plekken die voor Amalia van waarde zijn. Denk hierbij aan het strand, waar ze naar school ging en de Koninklijke Stallen. Persoonlijke gesprekken die jou een kijkje geven in het leven van een Kroonprinses. Ook komt aan de orde wat het koningschap en haar toekomstige rol momenteel voor haar betekenen. Dit boek laat jou onze Kroonprinses zien door de ogen van Claudia de Breij. 

Als extra kun je foto’s zien uit het privéarchief van de prinses.

Peter Rehwinkel en zijn boek Amalia

Naast bovenstaande boek is er nog een boek uitgekomen voor haar 18e verjaardag, namelijk het boek welke is geschreven door Peter Rehwinkel. In dit boek behandelt hij staats rechtelijke vragen, erg interessant als je er meer over zou willen weten. Peter Rehwinkel is burgemeester en voormalig lid van de Tweede en Eerste Kamer. Hij is gepromoveerd in het staatsrecht en schreef verschillende boeken

Reactie schrijven

Commentaren: 0