Vrouwenthrillers

Vrouwenthrillers

Vrouwenthrillers, ze zijn geweldig om te lezen en wij zijn er fan van! Alleen welke moet je nou kopen om te gaan lezen? We helpen je er graag mee. Wij zullen onze favoriete vrouwenthrillers delen met jou. We hebben deze boeken zelf gelezen, en hadden ze in één ruk uit! Laat je ons weten wat je ervan vond? Of misschien weet jij nog wel een goede thriller die vrouwen echt moeten lezen. We horen het graag!

 

Vrouwenthriller Ijskoud

IJskoud

Een mysterieuze verdwijning en eeen familie in rouw. 25 jaar later gaat een jonge vrouw op zoek naar antwoorden. Zal ze vinden wat ze wil vinden?Vrouwenthrillers parijs

Parijs

In Parijs combineert bestsellerauteur Kiki van Dijk bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.Vrouwenthriller zomernacht

Zomernacht

De geschiedenis lijkt zich te herhalen, er is weer een kind vermist van het kamp op klaarlichte dag. Echter heeft niemand iets gezien of gehoord en het jongetje is nergens te vinden.Vrouwenthriller de liefdesbrief

De liefdesbrief

Joanna krijgt de opdracht verslag te doen van een overleden acteur. Na zijn begrafenis krijgt zij een brief die aanwijzingen bevat die naar een groot geheim leiden! Wat zijn vrouwenthrillers?

Vrouwenthrillers zijn boeken die over vrouwen gaan, dus waar vrouwen de hoofdrol hebben of welke geschreven zijn voor vrouwen. Uiteraard mogen mannen deze boeken ook lezen hoor. Wij als vrouw vinden het erg leuk om deze te lezen, maar het kan natuurlijk ook zomaar zo zijn dat jij als vrouw graag een thriller leest welke helemaal niet speciaal een vrouwenthriller is. Iedereen is hier natuurlijk vrij in!

 

Waarom zijn vrouwenthrillers zo populair?

Als we kijken naar welke genre er in Nederland het afgelopen jaar het meest gelezen is, dan zijn dit toch echt de thrillerboeken. Thrillerboeken zijn populair, maar vrouwenthrillers helemaal. Vrouwen kunnen zich heerlijk mee laten slepen met de spannende verhalen, alsof je het zelf meemaakt als hoofdrolspeler. Wat exact de reden is dat vrouwenthrillers zo populair zijn durven we je niet exact te vertellen, maar dat het zo is weten we wel! Bijna de helft van de Nederlanders leest spannende boeken als we de Stichting CPNB moeten geloven. Wat is jouw favoriete vrouwenthriller?

 

Vrouwenthrillers pas verschenen

Ben jij op zoek naar de nieuwste vrouwenthrillers, welke Nederlands geschreven zijn? Om heerlijk bij weg te dromen in een luxe vakantiehuisje ?Dan zit je hier goed! Via onderstaande link ga jij direct naar de allernieuwste vrouwenthrillers toe. Denk hierbij aan bovenstaande vrouwenthrillers, zoals IJskoud, Parijs, De liefdesbrief en Zomernacht. Deze top thrillers zijn op dit moment erg populair en zeker aan te raden om te lezen. Bekijk hier de nieuwste vrouwenthrillers.

Reactie schrijven

Commentaren: 0