Volgorde van de zeven zussen

We gaan jullie vertellen wat de volgorde van de “De zeven zussen” officieel hoort te zijn. Dit omdat we deze vraag regelmatig horen in onze omgeving. We snappen dat je niet zo goed weet welke volgorde je nu eigenlijk moet aanhouden, het zijn ondertussen namelijk al aardig wat boeken, namelijk 7 stuks. Op deze pagina gaan we jou precies vertellen welke volgorde je moet aanhouden, maar eerst even wat meer info over De zeven zussen-serie. 

Bekijk hier alle 7 boeken van de Zeven zussen.De zeven zussen serie

Het 1e deel van de zeven zussen serie verscheen in 2017. De schrijfster van de boeken is Lucinda Riley, een Britse auteur die nog veel meer mooie boeken op haar naam heeft staan. Denk aan De zilverboom, De olijfboom of Het Italiaanse meisjeLucinda Riley woont op het moment van schrijven in Engeland en Zuid-Frankrijk. Hiernaast heeft ze ook nog een prachtig huis op het Thaise eiland Koh Chang.

De boeken gaan over zussen die na het overlijden van hun vader samen komen in het ouderlijke huis, een geweldig huis aan het meer van Genève. Toen de zussen nog klein waren, werden ze allemaal door Pa Salt geadopteerd. Na zijn plotseling overlijden krijgt elke zus een brief. In deze brief staat een mysterieuze verwijzing welke te maken heeft met hun afkomst. Elk boek gaat over een andere zus, erg leuk om te lezen dus! Laat je meeslepen in een zevendelige serie welke gaat over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent gaat.

 Volgorde van de Zeven zussen serie

En dan zijn we nu aangekomen om jou de juiste volgorde van de Zeven zussen serie te vertellen. We adviseren je om deze volgorde ook aan te houden, dit leest het prettigst. 

 1. De zeven zussen. Het 1e deel van de serie. —> meer over dit boek.
 2. Storm. Het 2e deel van de serie.  —> meer over dit boek.
 3. Schaduw. Het 3e deel van de serie. —> meer over dit boek.
 4. Parel. Het 4e deel van de serie.  —> meer over dit boek.
 5. Maan. Het 5e deel van de serie.  —> meer over dit boek.
 6. Zon. Het 6e deel van de serie.  —> meer over dit boek.
 7. De zevende zus. Het 7e deel van de serie  —> meer over dit boek.

 Het laatste deel van de serie: de zevende zus

Georg Hoffman heeft onthuld dat de missende zus misschien wel is gevonden, komen Maia en Ally tot de ontdekking dat er maar twee aanwijzingen zijn: dit is het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland een bijzonder tekening van een stervormige ring. Dit moet verder uitgezocht worden door CeCe, die in Australië woont. Zullen ze de ontbrekende zus te vinden? Elke zus probeert haar spoor te volgen -in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland - maar ze lijken steeds een stap achter te lopen.

De zevende zus

De serie De Zeven zussen als luisterboek

Ben jij meer van een luisterboek, dan van een tastbaar boek? Dit is uiteraard heel verschillend per persoon, maar wij snappen wel dat dit soms prettiger kan zijn. Je kunt de boeken van De zeven zussen dan rustig luisteren terwijl je in de auto zit bijvoorbeeld, tijdens het schoonmaken of tijdens het wandelen als je dat fijn vindt. Je hebt je handen namelijk helemaal vrij bij een luisterboek! Uiteraard blijft de volgorde van de zeven zussen hier hetzelfde.


De zeven zussen als E-book

Wat ook een handige optie is om de boeken te lezen, is door ze te downloaden als E-book. Hierbij moet je uiteraard ook weer dezelfde volgorde aanhouden als je het verhaal goed wilt volgen. Ideaal voor als jein de trein of bus zit of als je liever geen zwaar boek vast wilt houden! Gelukkig zijn alle boeken uit de serie beschikbaar als E-book. Je kunt een E-book downloaden op je telefoon, iPad, e-reader of computer. Net wat jij handig vindt!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Hanneke (vrijdag, 19 februari 2021 22:09)

  Dit is handig! Ik heb de serie voor mijn verjaardag gekregen. Ik zag wel allemaal cijfers staan, dus ik ging ervan uit dat dit de juiste volgorde was. Nu is het helemaal duidelijk en kan ik op mijn gemak de boeken gaan lezen. Dank je wel!

 • #2

  Lisa Loenen (zaterdag, 20 februari 2021 08:35)

  Top! Hier was ik naar op zoek. Ik wil de boeken cadeau geven, met een leuk briefje erbij waarop ik de juiste volgorde wil zetten. Ik dacht ik laat het jullie even weten, ik ben blij met jullie zodat ik nu de juiste volgorde kan opschrijven. Dank je wel! Groet Lisa