Top 10 boeken om te knutselen

Knutselboeken

 

Ben jij gek op knutselen? Of wil jij graag iemand een leuk knutselboek geven als cadeau? Dan zit je hier goed! Knutselen is heerlijk om te doen. Het brengt ons hoofd even tot rust als we aan het knutselen zijn. Kinderen doen het ook vaak graag, lekker even op het gemak aan de tafel zitten knutselen. 


Wat knutselen mensen dan precies op dit moment?

We snappen dat mensen deze vraag regelmatig aan ons stellen, vandaar dat we hem ook even opschrijven. Want als je een knutselboek cadeau wilt geven, is het wel handig als je weet wat er nou precies hip is als het gaat om knutselen. Of misschien wil jij zelf beginnen met knutselen, maar wil je graag eerst wat ideeën opdoen. We zullen je hieronder laten zien wat op het moment van schrijven hip is:

 

DIAMOND PAINTING:
Je hebt er vast wel eens van gehoord, wat je eigenlijk doet is geslepen steentjes of diamantjes plaatsen op canvas. Dit ziet er erg mooi uit als je klaar bent. De paintings bestaan uit hokjes met nummers, zo weet je welk kleurtje waar geplaatst moet worden. Net zoals bij het kleuren op nummer. Bekijk hier alles van Diamond Painting.

 

 

ORIGAMI:

Origami is iets wat al onwijs lang bestaat, en voor elke leeftijd erg leuk is om te doen. Origami is de Japanse vouwkunst. Oftewel, het vouwen van papier. Door een beperkt aantal soorten vouwen te gebruiken en deze te combineren, ontstaan de mooiste dingen! Het is waarschijnlijk ergens in de 1e of 2e eeuw ontstaan. Bekijk hier de boeken over Origami.

 

 

KNUTSELEN MET KINDEREN:

Kinderen zijn gek op knutselen. Heerlijk aan de eettafel, uren knutselen met wat lekkers erbij. In vele huishoudens zie je dit dagelijks terugkomen. Het is goed om de creativiteit bij kinderen te stimuleren. Ze kunnen kiezen uit veel dingen, van schilderen tot ingewikkeldere knutselprojecten. Hoe ouder een kind is, hoe moeilijker het project kan zijn. Bekijk hier leuke boeken over knutselen met kinderen.

 

 

Commentaren: 0