Top auteurs

Top auteurs

Er zijn erg veel goede auteurs, de één wat bekender dan de ander. We willen jullie graag laten zien welke auteurs wij goed vinden, omdat de boeken die ze schrijven zo goed en makkelijk weglezen. Dit is slecht een kleine greep uit de auteurs, weet jij er nog eentje? Laat het ons weten via het contactformulier!


Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. Schmidt is een zeer bekende schrijfster, bekend geworden met boeken als Pluk van de Petteflet en de boeken van Jip en Janneke. Wie kent ze niet?!


Karin Slaughter

Karin Slaughter is wat ons betreft de koningin van de thriller boeken! Haar boeken lezen heerlijk weg, en het lijkt alsof je het zelf allemaal meemaakt!


Lucinda Riley

Lucinda Riley is vooral bekend geworden met haar serie De zeven zussen, maar wist jij dat ze nog veel meer mooie boeken op haar naam heeft staan?!Carry Slee

Alle kleuters Carry Slee

Carry Slee is een bekende schrijfster in de kinderboeken wereld. Er staan veel leuke, grappige boeken op haar naam welke erg leuk zijn voor kleine kinderen. 


Saskia Noort

Saskia Noort is naast schrijfster ook columniste. Van haar boeken zijn er ruim 3 miljoen verkocht! Dit zegt wat over haar kwaliteit als schrijfster, wij lezen haar boeken ook graag!


Esther Verhoef

Facade Esther Verhoef

Esther Verhoef heeft een aantal zeer mooie boeken geschreven. Onze favorieten zijn Facade en Lieve mama. Heb jij deze al gelezen? Zo  niet, dan snel doen