Thrillers boeken

Thrillers boeken, genre spannend

Thrillers boeken, lees hier alles over het boekgenre spannend! Als we kijken naar het genre thrillers, kun je veel kanten op. Je kunt hierbij denken aan Nederlandse thrillers, Psychologische thrillers, Literaire thrillers of Oorlogsthrillers. Natuurlijk zijn er nog meer soorten thrillers, maar dit zijn de meest populaire op dit moment. Wist jij dat de helft van de Nederlanders wel eens een thriller leest? Het is dus een erg populair boekengenre, en wij zijn het er zeker mee eens. Wij houden van een goede thriller! Heb jij ook alle goede thrillers al gezien op Videoland en Netflix? Ook erg leuk om te kijken als het wat minder lekker weer is buiten.

Best beoordeelde thrillers en spannende boeken

Via bovenstaande link krijg je alle nieuwste thrillers boeken te zien, maar ben jij benieuwd naar de 

best beoordeelde Thrillers en spannende boeken, dan kun je dat hier zien. Dat een thriller nieuw is, wil nog niet zegen dat het ook een goed boek is. Daarom is het slim om even door te klikken via voorgaande link, zo weet je zeker dat je boeken ziet die andere lezers ook waarderen. Deze waardering kun je geven nadat je het boek gekocht hebt, dus het is een realistische beoordeling. Wel zo fijn!

 

Vrouwenthrillers

Vrouwen zijn altijd gek op thrillers, en daarom is er een aparte genre hiervoor: de vrouwenthrillers. Deze boeken kunnen wat ons betreft ook gewoon gelezen worden door mannen, want de kans is groot dat die deze ook gewoon heerlijk vinden om te lezen. Bij deze boeken kun je denken aan schrijvers zoals Esther Verhoef, Suzanne Vermeer en Lucinda Riley.

 

Top 10 thrillers

Wij hebben voor jullie een aparte pagina gemaakt waar je de top 10 van thriller boeken kunt zien. Je vindt hem hier! Je hebt thrillers in een e-book, een luisterboek of een hardcover. In deze top 10 zie je de meest actuele thrillers, die op dit moment veel gelezen worden. Zo weet je zeker dat je altijd een boek ziet welke vrij nieuw is, en ook nog eens erg populair. Doe er je voordeel mee!

 

Een thriller als luisterboek

Wat wij zelf altijd erg leuk vinden, is een thriller luisteren via een luisterboek. Je heerlijk mee laten slepen met een goede thriller, die iemand voorleest aan je. Wij houden ervan. Een luisterboek kan in de auto, tijdens het schoonmaken of gewoon heerlijk terwijl je op de bank ligt. Wij vinden het verhaal vaak nog spannender als het voorgelezen wordt door iemand, echter kan dit heel verschillend per persoon zijn. Neem zeker eens een kijkje bij ons blog over gratis luisterboeken!

Reactie schrijven

Commentaren: 0