Onze boeken top 3

 

We hebben op onze website veel soorten boeken top 10 staan, maar we gaan het dit keer anders doen! We gaan met jullie de top 3 met onze favoriete boeken delen. Wij lezen aardig wat boeken weg, en dachten dat het leuk was om de leukste boeken volgens ons met jullie te delen. Normaal kijken we altijd naar de top 10 van meest gelezen boeken door iedereen, maar dit keer gaan we het persoonlijk maken!

 

Onze boeken top 3

We gaan hier de 3 leukste boeken neerzetten die wij de afgelopen tijd hebben gelezen. Aangezien ik een vrouw ben, zijn niet alle boeken geschikt voor mannen.

 

1. Het geschenk van Edith Eger.
Helaas is het zo die iedereen op een bepaald moment in het leven te maken krijgt met lijden. Wie is er nou niet bekend met verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Het is echter wel zo, dat iedereen een keuze heeft in hoe hiermee om te gaan. Geef jij het op, of ga jij het als een geschenk zien? Deze praktische gids helpt jou anders te denken. In dit boek lees je ook de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten. Zie elk moeilijk moment als een leermeester! Wij houden van dit soort boeken. Leren om het voor jezelf makkelijker te maken, dat is toch wat we allemaal willen?! Bekijk dit boek hier.

2. De Zeven Zussen 6 - Zon van Lucinda Riley.
We weten het, hij is voor de hand liggend, maar we vinden deze serie zo gaaf! We kunnen dan ook niet wachten tot het zevende deel uitkomt in mei! .
Electra denkt dat ze alles goed voor elkaar heeft: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar als je goed kijkt, dan zie je er achter deze mooie buitenkant een kwetsbare jonge vrouw schuilt. Ze heeft problemen, en zoekt de oplossing hiervoor in drank en drugs. Ze heeft dan ook absoluut niet de behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Tot het ene moment dat er een bijzondere brief in de bus valt. Laat je meeslepen in dit zesde deel van de serie.  Bekijk dit boek hier.

3. Master Your Mindset van Michael Pilarzcyk.
Ben jij toe aan een persoonlijk een spirituele groei, maar ook voor zakelijk succes? Dan moet je dit boek lezen! Juist deze combinatie zorgt ervoor dat dit boek uniek is.
Michael Pilarczyk is iemand die heeft dit boek geschreven op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Bekijk dit boek hier.