Luisterboeken top 10

Luisterboeken kopen

 

Vind jij het prettiger om liever een boek te luisteren, dan te lezen? Koop dan een luisterboek. We hebben de afgelopen tijd gezien dat er steeds meer luisterboeken online zijn komen te staan. Hierdoor is de keuze voor jou veel groter dan voorheen! Een luisterboek kun je luisteren in de auto, in de trein of gewoon thuis op de bank. De luisterboeken worden dagelijks door heel erg veel mensen aangezet, dit brengt ze een stuk ontspanning. Ben jij benieuwd welke top 10 er op dit moment is voor de luisterboeken? Klik dan door via onderstaande button.


Nu 40 dagen gratis luisteren bij Nextory via Boeken top 10 Nederland.

 

We hebben nu in samenwerking met Nextory een toffe actie! Met deze kortingscode krijg jij 40 dagen gratis toegang tot de e-books en luisterboeken van Nextory. Je kunt het op elk gewenst moment weer stopzetten. Gebruik de volgende code via onderstaande link: Nextory40


Waarom een luisterboek?

luisterboek top 10

 

Waarom zou je een luisterboek kopen in plaats van een gewoon boek? Dit kan om verschillende redenen zijn. Sommige mensen kunnen niet goed lezen, en kopen daarom een luisterboek. Weer andere mensen vinden het niet fijn om met een zwaar boek in de handen te zitten tijdens het lezen. En weer een groep mensen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. De redenen om een luisterboek te kopen zijn dus heel verschillend. 

Als je een luisterboek op hebt staan, kun je ondertussen ook ander werk doen. Denk aan het huishouden of autorijden. Het luisteren van een luisterboek heeft aardig wat voordelen.

 

Wist jij bijvoorbeeld ook dat bij een gewoon boek veel intensiever is voor de hersenen? Alleen daarom is het al lekker om af en toe een luisterboek op te zetten! Bekijk hieronder een aantal van onze favoriete aanbieders! Via de gekleurde link klik je zo door naar de beste luisterboeken van dit moment.


Luisterboeken via Luisterrijk.nl

Bij Luisterrijk kun je wel heel erg veel leuke luisterboeken downloaden! We hebben even op ons gemak gekeken, maar er is werkelijk voor iedereen wel een boek welke past. Je ziet op de homepage overzichtelijk staan welke luisterboeken er op dit moment nieuw en hip zijn. Dit is handig, dan hoef je zelf niet te zoeken. Wil jij liever jouw luisterboek op CD? Dit is geen probleem, dit kan gewoon! Ook kun je ze natuurlijk op je telefoon of tablet zetten, ze hebben namelijk een mooie gratis app welke je kunt downloaden en op jouw apparaat zetten. Je kunt selecteren op leeftijd, categorie en zelfs op taal. Wij weten zeker dat jij hier heel snel jouw luisterboek hebt gevonden! Ga naar de luisterboeken op Luisterrijk.nl

 


Luisterboeken kopen via Storytel

Luisterboek Storytel

Als je op zoek bent naar een goede app vol met luisterboeken, neem dan eens een kijkje bij Storytel! Hier vind je onwijs veel luisterboeken, welke allemaal één voor één populair zijn! Je kunt Storytel een beetje vergelijken met Spotify, alleen dan voor luisterboeken i.p.v. muziek. Je betaald per maand een bedrag, en kunt dan onbeperkt gebruik maken van Storytel.  

 

Je vindt bij Storytel luisterboeken voor jong en oud, dat maakt deze app ook zo populair. Als we kijken wie de meeste luisterboeken heeft, dan wint Storytel zeker weten. Dus luister jij graag luisterboeken? Neem dan hier eens een kijkje. Je kunt de boeken online beluisteren, maar je kunt ze ook downloaden. Dit is handig, want als je dan ergens geen internet hebt, kun je toch luisteren naar je boek. Denk bijvoorbeeld aan een vliegtuig, hier heb je geen internet. Je kunt een boekenplank maken met jouw eigen top 10, ideaal! 

 

Je kunt nu de eerste 14 dagen gratis gebruik maken van de luisterboeken van Storytel. Zo kun je kijken of het iets is voor je. Hierna ben je € 12,99 per maand kwijt, maar je kunt elke maand opzeggen. Je hebt beschikking tot luisterboeken, maar je kunt ook e-Books lezen via Storytel. Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je ook voor twee accounts gaan, dan betaal je € 14,99 per maand. Wil je drie accounts? Dan betaal je € 19,99 per maand. 


Luisterboek cadeau geven

Wil jij iemand graag een luisterboek cadeau geven? Dan kun je ervoor kiezen om een cadeaubon te geven. Met deze cadeaubon kunnen ze dan voor een bepaald bedrag luisterboeken downloaden. Je kunt ervoor kiezen om dit bijvoorbeeld te doen via een Bol.com kaart of via Luisterrijk. Deze laatste heeft ook leuke cadeaubonnen beschikbaar vanaf € 7,50, en bij Bol.com kun je al een online cadeaukaart kopen vanaf € 5,-. Je kunt deze cadeaubonnen dan heel makkelijk verzilveren op de desbetreffende website, en een luisterboek downloaden op elk gewenst apparaat.

 


Soorten luisterboeken

Er zijn verschillende categorieën als we kijken naar de luisterboeken. Ze zijn er voor jong en oud, en in verschillende genres. Je kunt op dit moment kiezen uit o.a. de volgende categorieën: 

 • Kinderen
 • Klassiek
 • Roman
 • Erotisch
 • Biografieën 
 • Non fictie
 • Taal
 • Spiritualiteit 
 • Misdaad
 • Korte verhalen
 • Economie en zakelijk
 • Geschiedenis

Pluspunten van luisterboeken

Als we kijken naar de pluspunten van luisterboeken, komen we op de volgende punten uit:

 • Makkelijk mee te nemen
 • Lichter dan een zwaar gewoon boek
 • Rustiger voor onze hersenen
 • Luisteren en werken aan iets tegelijk
 • Ook in de auto te luisteren