Luisterboek op CD

Luisterboek op CD

Een luisterboek op cd, dat kan heel handig zijn! Veel mensen luisteren naar een luisterboek via de telefoon, maar niet iedereen heeft een telefoon waarop dit kan. Wat we ook veel horen, is dat kinderen voor het slapen gaan graag een luisterboek luisteren, dan is het niet handig als dit via een telefoon gaat. De kans is dan groot dat ze andere dingen gaan doen op de telefoon, dan ontspannen naar een luisterboek luisteren. Zet een cd-speler neer, en maak gebruik van een luisterboek op een cd. Bekijk hier een aantal goede CD-spelers.


Luisterboek op CD

We zien dat er steeds meer mensen een luisterboek downloaden, om deze vervolgens te beluisteren op hun telefoon of tablet. Maar we zien ook nog steeds mensen die het prettiger vinden om een luisterboek op CD te hebben. Heerlijk achterover in de stoel, met een ontspannen luisterboek in de cd-speler met een lekker kopje koffie of thee erbij. Dat klinkt heerlijk, toch?! Gelukkiger is er genoeg keuze uit de luisterboeken welke je kunt kopen. Wij hebben een aantal aanbieder gevonden waar je het voordeligst een luisterboek op CD kan kopen.

 

Luisterboek op CD zetten via Luisterrijk.nl

Luisterboek downloaden Luisterrijk

Als we kijken bij Luisterrijk.nl, dan zien we dat het wel heel makkelijk is om een luisterboek over te zetten op een CD. Dus als je bij bovenstaande geen cd kunt vinden welke bevalt, is dat wellicht nog een hele handige optie! Hier leggen ze precies uit hoe je dit nu het beste kunt doen. Dit lijkt moeilijk, maar wij weten zeker dat jij dit kunt met deze duidelijke handleiding.

Je vindt hier boeken in het Nederlands, Vlaams en zelfs in het Fries! Er is keuze genoeg voor jong en oud, en op de homepage zie je heel duidelijk en overzichtelijk de nieuwste luisterboeken staan! Op deze manier kun je dus een keuze maken uit veel meer boeken dan bij de andere opties die we gevonden hebben voor jullie. Bekijk hier alle luisterboeken.

 

Luisterboek voor ouderen op CD

We krijgen ook regelmatig een mailtje over luisterboeken voor ouderen, welke op een cd staan. Dit snappen we! Niet iedereen onder de ouderen heeft tenslotte een telefoon, tablet of computer waarop ze luisterboeken kunnen zetten. Zie hier een link om naar een aantal goede cd-spelers te gaan. Er zijn luisterboeken in verschillende genres. Ze zijn er in thrillers, romans en nog veel meer genres. Zo is er voor elke ouder een leuk luisterboek welke gebruikt kan worden. Ga naar de luisterboeken voor ouderen op cd.

 

Toch liever een luisterboek downloaden

Luisterboek op CD

Willen jullie toch liever een luisterboek downloaden, dan  snappen we dat ook wel weer. Je kunt een luisterboek heel makkelijk downloaden, en vervolgens luisteren op je telefoon, tablet of computer. Het voordeel van luisteren op één van deze apparaten is, dat je bijvoorbeeld vanaf je telefoon ook een boek kunt luisteren in de auto bijvoorbeeld. Ben jij benieuwd waar je nou het beste luisterboeken kunt downloaden? Klik dan door via onderstaande links:

Reactie schrijven

Commentaren: 0