Lieve mama

Lieve mama

Lieve mama, het bekende boek van Esther Verhoef is nu te zien op Videoland! Heb jij het boek al eens gelezen? Of ga je eerste de serie kijken, en dan misschien het boek lezen? Wij hebben eerst het boek gelezen toen deze net uitkwam, en nu hebben we deze zesdelige serie in één keer uitgekeken! Moe, maar voldaan doken we daarna ons bed in.

 


Het verhaal van Lieve mama

Lieve mama gaat over een verpleegkundige genaamd Helen. Ze is getrouwd met een horecaondernemer genaamd Werner. Ze hebben samen 3 kinderen. Eentje van zeventien, eentje van vijftien en eentje van dertien. Dit klinkt tot nu toe als het perfecte gezin, toch? 

Op een avond besluit Brian om een overval te plegen bij het huis van Helen en Werner. Hiervoor heeft hij een chauffeur, de achttienjarige Ralf. Deze laat zich meeslepen in het criminele plan van Brian.

Helaas voor Brian gaat het niet zoals verwacht...de overval eindigt in een horrorscenario. En dan rijst de grote vraag, hoe kom je van een lijk af?! Helaas is dit pas het begin van de nachtmerrie van Helen.

Wie is Esther Verhoef?

Esther Verhoef is geboren in Den Bosch in 1968. In Nederland alleen al zijn er ruim 2,6 miljoen boeken van haar over de toonbank gegaan. Ze schrijft thrillers en romans, en is hier zeer goedin! Ze heeft nog meer goede boeken op haar naam staan, zoals Close up, Façade en De kraamhulp. In haar carrière heeft ze al de volgende hoogtepunten op haar naam staan:
  • Winnaar Gouden Strop 2016
  • Nominatie NS Publieksprijs 2015
  • Nominatie Hebban Crimezone Award 2015
  • Nominatie Boek van het jaar (Chicklit.nl)
  • Longlist Diamanten Kogel 2016 
  • Statis Gouden Boek 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0