Leuke boeken

Leuke boeken

Leuke boeken lezen is leuk! Er is  niks ontspannender dan een leuk boek lezen. Laten wij nou voor jou een aantal leuke boeken op een rij hebben gezet. Het zijn de leuke boeken, die op dit moment veel gelezen worden. Zo zie je alleen maar de meest actuele leuke boeken. Is er een boek waarvan jij vindt dat hij in deze categorie thuishoort? Laat het ons weten door een bericht te sturen. We hebben hieronder verschillende categorieën voor je met de leukste boeken! 

Leuke boeken voor vrouwen

Ben je op zoek naar leuke  boeken voor vrouwen? Kijk dan eens bij de drie boeken die hieronder staan. De boeken die veel door vrouwen worden gelezen, zijn boeken van Suzanne Vermeer, Nicci French, en de boeken van Lucinda Riley zijn ook onwijs populair! Wat ook veel vrouwen lezen, zijn boeken die goed zijn voor mind & body! Vrouwen werken graag aan zichzelf, en daar kan een zelfhulpboek je soms net wat mee helpen. 

Bekijk hieronder de drie leuke boeken voor vrouwen die we voor jou hebben geselecteerd!

 leuke boeken kinderen

Leuke boeken voor kinderen

Een leuk boek voor kinderen is niet zo moeilijk om te vinden. Er zijn echter wel heel erg veel leuke boeken voor kinderen te koop, helaas kunnen wij er maar drie neerzetten hieronder. We hebben de drie leuke boeken neergezet, waarvan wij zien dat ze erg populair zijn. We zien dat de boeken van Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet en Rupsje Nooitgenoeg altijd erg populair zijn onder de jonge kinderen. Bij de kinderen van 10 tot 14 jaar, zien we dat bij de jongens de sportboeken het goed doen, of de wat spannendere boeken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Griezelbus van Paul van Loon. Bij de meiden van 10 tot 114 jaar, zien we dat de boeken van bijvoorbeeld Bibi  en Dagboek van een muts het erg goed doen.  Bekijk hieronder drie leuke boeken die erg populair zijn.

 

De Gorgels Jochem Meijer
Juf Braaksel


Leuke boeken sport

Leuke boeken over sport

Ben je op zoek naar een leuk boek over sport? Lees dan verder! Er zijn veel leuke sportboeken te koop namelijk. Je kunt voor een biografie over een sporter gaan, maar je kunt ook naar een boek kijken welke echt over sporten gaat.  Ook kun je eens kijken bij de kookboeken  die er zijn voor sporters.  Deze zijn ook erg populair onder de sporters onder ons. Hieronder staan drie boeken die veel verkocht worden en die over sporten gaan. 

 

VoetbalPsychologie
De nieuwe fiets
Lieke Martens boek


Leuke boeken spannend

Leuke, spannende boeken

Leuke boeken zijn er ook in de categorie spannende  boeken! Een groot deel van de mensen vinden het heerlijk om een goede thriller te lezen. Een spannend boek waar je uren achter elkaar in kunt lezen! Er zijn verschillende goede schrijvers als het gaat om leuke, spannende boeken. Zo heeft Karin Slaughter een aantal zeer goede boeken geschreven. De boeken van Esther Verhoef zijn ook altijd erg populair. Zoals je ziet zijn er best een aantal leuke schrijvers in de categorie spannende boeken! Bekijk hieronder de drie leuke boeken in de categorie spannende boeken!

 

Karin Slaughter verzwegen
Het isisgeheim
Esther Verhoef labyrint


Leuke boeken koken

Leuke boeken koken

Leuke boeken om uit te koken, dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Weet jij ook niet goed in welk kookboek leuke recepten staan? Of wil je graag een leuk kookboek cadeau geven? Kijk dan eens bij de onderstaande kookboeken. Deze zijn populair en worden veel besteld op dit moment. Ben je meer op zoek naar een kookboek voor bijvoorbeeld koolhydraatarm koken? Of een boek welke over voeding en sporten gaat? Of een boek van Sonja Bakker? Deze zijn er ook allemaal. Bekijk hieronder de 3 meest leuke kookboeken van dit moment!

 

Jamie Oliver Veg
Lekker Miljuschka
Keto in 5