Leren beleggen

Leren beleggen via boeken

 

Steeds meer mensen willen graag leren beleggen, of zijn in ieder geval benieuwd hoe je nou het beste kunt beleggen op dit moment. Het mooie is, dat tegenwoordig iedereen kan leren hoe je moet beleggen. En dit komt mede omdat er online zoveel boeken te koop zijn over hoe je nou precies het beste kunt beleggen. In deze boeken staat duidelijk omschreven hoe of wat, en ook kun je leren van de tips die vaak in de boeken staan. De meeste boeken die je kunt kopen, zijn geschreven door mensen die zelf ook beleggen. Hierdoor krijg je ook vaak tips welke uit de praktijk komen. Op de bank krijgen we niet veel rente meer over ons spaargeld, maar als je gaat beleggen kan het je nog wat opleveren. Lees je wel goed in voordat je besluit om dit te gaan doen, het kan je namelijk ook geld kosten als je het niet juist doet! Lees je dus goed in. De boeken die je via onderstaande link ziet, zijn meestal Nederlands.


Leren beleggen in bitcoin

leren beleggen in bitcoin

Wat we ook steeds meer zien, is dat mensen willen leren hoe het nou precies werkt met de bitcoin. En dat snappen wij! Veel mensen hebben nog niet zo lang geleden namelijk erg veel geld verdiend op deze manier. De bitcoin is toen extreem in waarde gestegen, en als jij iemand was die in de beginfase geïnvesteerd had is de kans aanwezig dat je nu miljonair bent! Ook hierbij is het verstandig als je eerst eens goed gaat kijken wat het precies is, wat je wel en niet moet doen en er zijn redelijk wat leuke boeken over de bitcoin.

Bekijk hier alle boeken over de bitcoin.


Blondjes beleggen beter

Blondjes beleggen beter

Ben jij een vrouw, en zou jij graag van een toffe en slimme vrouw willen leren hoe je nou het beste kunt beleggen? Dan zijn de boeken “Blondjes beleggen beter” de perfecte boeken voor jou! In deze boeken legt Janneke Willemse jou een op leuke en boeiende manier uit hoe je nou het beste kunt beleggen. Erg leuk om te lezen, en ook erg leuk om eens cadeau te geven aan iemand! Verras jouw vrouw ermee, en laat haar geld verdienen voor jullie op deze toffe manier! De boeken zijn lekker dik, (gemiddeld 500 pagina’s) en staan boordevol tips! Bekijk hier de boeken van Blondjes beleggen beter.

Beleggen

Beleggen kan op verschillende manieren, en kan super leuk zijn. De ene manier zal jou sneller en meer geld opleveren dan de andere manier, maar kijk hierbij altijd naar wat je kunt missen. Wij vinden persoonlijk dat je dit soort investeringen alleen moet doen als je het geld ook kunt missen, dus van spaargeld wat over is. Dit omdat er ook een risico is dat je een keer wat zult verliezen, hoe goed jij je ook hebt ingelezen. Wees je hier bewust van, en laat je anders begeleiden door iemand die hier verstand van heeft.

 

Wat is beleggen

We denken dat de meeste van jullie wel weten wat beleggen is als je op deze pagina aan het lezen bent. Toch gaan we het even kort en krachtig omschrijven: je investeert ergens in, en houdt dit vaak voor een wat langere tijd vast. Uiteraard in de hoop dat jouw geld meer waard zal worden. Je kunt dit doen via aandelen, obligaties, grondstoffen of cryptocoins, maar er zijn nog veel meer andere manieren. Je kunt er ook voor kiezen om iets minder lang vast te houden, dit noemen we dan traden. Als je dit op de juiste manier doet, dan zal jouw geld groeien. Helaas zien we dat je tegenwoordig bijna geen rente meer krijgt van de bank, je moet soms zelf geld betalen als je spaargeld hebt! Dit is onder andere een reden dat meer mensen gaan beleggen met spaargeld.

 


Onze top 4 boeken over leren beleggen

leren beleggen boek

Leren beleggen

leren beleggen in bitcoin

Leren beleggen in vastgoed