Leeslampje boek

Leeslampje boek

Een leeslampje voor boeken, er zijn er heel veel! Sommige kunnen op jouw boek geklemd worden, weer een ander aan jouw bedrand en weer een ander heeft geen blauw licht waardoor je beter in slaap zult vallen. Leeslampje zonder blauw licht

Leeslampje boek zonder blauw licht

 

Deze leeslampjes hebben onze voorkeur. Dit omdat lampjes met blauw licht ervoor kunnen zorgen dat je minder goed zult slapen. Ook ideaal voor kinderen! 


Leeslampjes voor op een boek

Leeslampje boek met klem

 

Deze leeslampjes klem je vast bovenaan jouw boek. Dit vinden wij persoonlijk erg handig, je blijft altijd goed licht blijft houden ondanks dat jij een andere houding aanneemt. 


Leeslampje met klem op nachtkastje

Leeslampje boek met klem nachtkastje

 

Ook zijn er handige leeslampjes welke je aan een nachtkastje/tafel/bureau kunt vastmaken. Ideaal als jij altijd op dezelfde plek een boek leest. Leeslampje boek zonder blauw licht

Aardig wat leeslampjes hebben blauw licht, en dit kan ervoor zorgen dat je minder goed kunt inslapen. Het is dus slim om een kijkje te nemen bij de leeslampjes zonder blauw licht. Dit is ook een aanrader als de kinderen voor het slapen gaan vaak nog even een boek lezen. We zien dat ze op dit moment wel een paar euro duurder zijn, maar een goede nachtrust is het wel waard als je het ons vraagt! Wist jij dat als je een boek op jouw telefoon leest je ook last kunt hebben van het blauwe licht? Zet dit dan ook uit op jouw mobiel als je leest net voor het slapen gaan. Bekijk hier de leeslampjes zonder blauw licht.

 

Leeslampjes welke je aan een boek klemt

Wij vinden deze leeslampjes zelf erg handig. Vaak is het licht hiervan net wat minder fel dan een lampje op het nachtkastje, dit is prettiger als jouw partner bijvoorbeeld al zou willen gaan slapen. Ook zijn deze leeslampjes ideaal als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt. Dan kun je toch rustig nog even een lekker boek lezen zonder dat iemand anders er last van heeft. Met de leeslampjes welke je aan een nachtkastje vast moet maken, is het zo dat er maar net een nachtkastje/tafel moet zijn waaraan je ze kunt vastmaken. Met de leeslampjes welke je aan het boek vast moet maken weet je zeker dat je altijd licht hebt tijdens het lezen. Bekijk hier de leeslampjes met boekenklem.