Kookboeken, lekker en simpel

Kookboeken lekker en simpel


Ben jij op zoek naar kookboeken welke lekkere en simpele gerechten bevatten? Dan gaan we je een handje helpen! Hoe heerlijk is het, als een simpel recept ook nog eens iets heel lekkers blijkt te zijn?! Dat is toch ideaal. Vaak hebben we niet heel veel tijd om te koken, staan er gillende kinderen naast ons of misschien ben je gewoon niet zo heel erg goed in koken. Het kan allemaal, en dan zijn simpele recepten perfect!


Kookboeken Lekker & simpel

Kookboeken lekker en simpel hele serie

Als je op zoek bent naar een kookboek boordevol simpele, maar lekkere recepten, dan zou je een kijkje moeten nemen in het boek: Lekker & simpel- elke dag. In dit boek vind je heerlijke recepten die in een handomdraai gemaakt zijn. Dit boek is ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand die net op zichzelf is gaan wonen of aan iemand die niet heel erg goed kan koken. Er staan maar liefst 150 recepten in, dus voorlopig nog genoeg leuks om uit te proberen! Er zijn verschillende versies van dit boek, bekijk ze allemaal! Bekijk al deze leuke kookboeken hier.

      

 

Lekker & simpel: zoet

Lekker en simpel zoet

Ben jij gek op alles wat zoet is? Dan zou je het boek moeten kopen van Lekker & simpel zoet! Hier staan erg veel leuke recepten in (125 om precies te zijn) welke allemaal een zoet tintje hebben. Je vindt hier recepten van  taarten, cakes, cheesecakes tot toetjes en koekjes. We houden ervan!!! Of je nou een verjaardag hebt, het mooie weer wilt vieren of gewoon zomaar, met de recepten uit dit kookboek weten we zeker dat je iets leuks en lekkers op tafel zal zetten wat jouw gasten zal doen verbazen. Bekijk dit kookboek hier.

 

 

      

Lekker & Simpel: 1x kopen 5x koken

Hier houden we van! Met de recepten uit dit kookboek hoef je maar één keer op pad om boodschappen te doen, en daarvan maak je maar liefst vijf verschillende gerechten. Zo heb je én lekkere gerechten én ook nog eens voordelige recepten. Als je dit een lange tijd volhoudt, zal je aardig wat geld besparen en veel minder eten weggooien. In dit kookboek leer je vis, vlees, groente en fruit allemaal te gebruiken. Bespaar geld en tijd met dit handige kookboek uit de serie van Lekker & simpel. Bekijk dit kookboek hier.

      

 

 

Lekker & simpel: 200 hoofdgerechten

Lekker en simpel hoofdgerechten

Sta jij ook elke keer weer in de supermarkt te bedenken wat je nu toch weer zou moeten koken? Ben je elke keer weer inspiratieloos, maar wil je wel wat lekkers op tafel neerzetten? Dan zou je dit boek van Lekker en simpel in huis moeten hebben. Er staan 200 recepten in met heerlijke hoofdgerechten. De recepten in dit boek kun je binnen 20 minuten op tafel zetten, ideaal als je wat weinig tijd hebt of gewoon geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Bekijk dit kookboek hier.

      

 

 

 

Lekker & simpel kookboeken 2e hands kopen

Koop jij jouw kookboeken liever 2e hands? Dit is een optie, en kan jou zeker een paar euro opleveren. Waar je alleen even op moet letten, is in welke staat de kookboeken zijn. Het is immers niet fijn om kookboeken binnen te krijgen die onder de etensresten van een ander zitten. Ook is het slim om even te kijken of het echt wel zo voordelig is als jij denkt. Sommige leveranciers van de nieuwe boeken, rekenen geen verzendkosten. Dit ben je vaak wel kwijt als je een kookboek 2e hands koopt. Op de afbeelding zie je aan de hand van de rode pijl, waar je bij Bol.com kunt zien of er wellicht een 2e hands exemplaar aanwezig is van het kookboek dat jij zou willen. Ook zie je direct hoeveel voordeel dit je brengt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0