Kleurboeken top 10

Kleurboeken worden niet alleen gebruikt door kinderen, maar ook steeds meer door volwassenen. En dat vinden we leuk! Er zijn veel soorten kleurboeken waar je uit kunt kiezen, denk aan de bekende kleurboeken waar je mag kleuren op nummer, de kleurboeken voor de kleine kinderen onder ons of de bekende Mandala kleurboeken. Kleuren werkt ontspannend en kan je hoofd even tot rust brengen. Dit is voor zowel kinderen als volwassenen goed om af en toe even te doen. We leven in een maatschappij waarin we vaak gehaast leven, en dit is niet altijd even goed voor ons. Pak regelmatig je rust door een leuk kleurboek op tafel te leggen en lekker even een uurtje te gaan kleuren!


Kleurboeken volwassenen

Kleurboeken volwassenen

We zien steeds meer volwassenen kleuren in kleurboeken, en dat is een super goed idee! Bekijk hieronder welke kleurboeken je het beste kunt kiezen.

Kleurboeken voor kinderen

Kleurboeken kinderen

Kinderen kleuren graag, het geeft ze wat te doen en ze hebben even een rustmoment. Ook kunnen ze vaak hun creativiteit kwijt in het kleuren, dat is natuurlijk altijd goed.

Kleurboeken met Mandala

Kleurboek Mandala

Mandala betekend cirkel, en is een term uit de Tibetaanse kunst. We zien dat veel mensen het inkleuren van deze platen ook wel zien als meditatie!


Kleurboeken voor volwassenen

Kleurboeken voor volwassenen zijn er genoeg! Je moet alleen net even weten waar je deze kunt vinden. In google vind je veel, maar wij hebben via deze link direct de leukste kleurboeken voor volwassenen op een rij staan. Zo hoef je niet lang te zoeken. We zien steeds meer volwassenen kleuren, en dat vinden wij super goed! Elke dag een half uurtje kleuren in een kleurboek, kan ervoor zorgen dat jij net wat meer je rust pakt. Er zijn verschillende soorten kleurboeken voor volwassenen, denk aan kleuren op nummer of Mandala kleurboeken. Waar jouw voorkeur naartoe gaat, hangt af van wat jij leuker vindt om in te kleuren. Wij kleuren vaak met onze kinderen mee, gezellig samen aan de grote tafel met een grote berg kleurpotloden in het midden. Kleuren voor volwassenen is hartstikke hip!

 

Kleurplaten lente

De lente zijn we gek op! Het zonnetje laat zich regelmatig zien, de bloemetjes komen uit en de mensen zijn weer wat meer buiten te vinden. Waarschijnlijk zijn we niet de enige mensen die gek zijn op de lente. Wist jij dat er aardig wat kleurplaten over de lente te vinden zijn online? Als je in Google kijkt, dan komen er al gauw websites naar voren welke voor jou leuke kleurplaten hebben over ons favoriete seizoen, de lente!

 

Kleurboek