Invulboekjes

Invulboekje

Invulboekjes, we zijn er gek op! Heb jij ook een aantal van deze boekjes thuis in de kast liggen? Er zijn heel veel verschillende soorten invulboekjes welke je kunt gebruiken. Denk aan oppasboekjes, een zwangerschapsdagboek of een trouwdagboek. Eigenlijk is er voor iedereen wel een leuk invulboekje te krijgen. Ook zijn ze erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een zwangerschap of vrijgezellenfeest. Lees hieronder nog veel meer over de toffe invulboekjes, en bestel er gauw eentje want ze zijn leuk!

 Invulboekjes baby

Invulboekje baby

Ben jij op zoek naar een leuk invulboekje voor een baby? Dan hebben wij er aardig wat gevonden voor jou! Neem ook even een kijkje bij de babyposters op deze website!


Invulboek opa en oma

Invulboekje opa en oma

Opa en oma, ze zijn belangrijk voor de meeste mensen onder ons! Wat wij erg leuk vinden, is dat opa en oma een oppasdagboek bij hebben gehouden als ze oppassen. 


Invulboek zwangershap

Zwangerschapsdagboek

Ben jij zwanger? Of iemand in de omgeving? Dan is het erg leuk om een zwangerschapsdagboek te geven. Zo vergeet je niks meer van deze bijzondere tijd!Invulboekjes baby

Er komt een baby aan, en hoe leuk is het dan om een invulboekje te hebben! Gelukkig zijn er genoeg om uit te kiezen op de website van Invulboekjes.nl. Je kunt kiezen uit vrolijke boekjes, maar ook uit wat stoerdere boekjes. Wij vinden ze zelf allemaal erg leuk! Ook is het erg leuk om zo een invulboekje voor een baby cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan het begin of einde van de zwangerschap, of tijdens een babyshower. We weten zeker dat dit gewaardeerd zal worden. Want hoe leuk is het om alles vast te leggen in een invulboekje, we weten immers allemaal dat dingen toch snel vergeten zullen worden over bijvoorbeeld het eerste jaar van de baby. Het is erg leuk om later een boek vol met herinneringen te hebben. Bekijk hier alle leuke invulboekjes voor baby's.

 

Invulboek opa en oma

Invulboek opa en oma

Vaak hebben opa en oma een belangrijke rol in het leven van de kleinkinderen. Ze passen regelmatig op en komen vaak ineens langs om even te knuffelen met de kleinkinderen. Wij hebben zelf een aantal erg leuke invulboekjes liggen van opa en oma, welke ingevuld zijn tijdens de oppasdagen. Hierin worden alle leuke momenten samen vastgelegd, sommige met foto's erbij. Deze boekjes zijn waardevol, want er zal ooit een moment komen dat opa en oma er niet meer zijn. Hoe fijn is het dan om samen met jouw kind even lekker terug te lezen en de herinneringen aan deze mooie dagen op te halen! Ga naar de invulboekjes van opa en oma.

 

 

 

Zwangerschapsdagboek

Zwangerschapsdagboek

Invulboekjes tijdens jouw zwangerschap zijn geweldig leuk! We noemen deze ook wel een zwangerschapsdagboek. Zo kun jij precies alle hoogtepunten bij gaan houden van jouw zwangerschap. Je bent tenslotte niet zo heel vaak zwanger, en we kennen allemaal het bekenden fenomeen "zwangerschapsdementie" . Hoe handig is het dan om een invulboekje bij te houden. In dit boekje kun je alles invullen, je echo's plakken en andere leuke herinneringen inplakken. Deze zwangerschapsdagboekjes zijn ook erg leuk om cadeau te krijgen aan het begin van de zwangerschap. Elke zwangere zal hier blij mee zijn! Bekijk hier de leukste zwangerschapsdagboeken.

 

Trouwdagboek

Trouwdagboek

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan zijn de trouwdagboekjes erg leuk! Deze invulboekjes kun je heel leuk gebruiken in de maanden voor jullie trouwen, en op de trouwdag zelf. Leg al jullie voorbereidingen vast, jullie mooie momenten samen naar de bruiloft toe en misschien wat leuke foto's. Denk aan momenten als samen de getuigen vragen voor jullie trouwdag, samen de locatie bekijken, een trouwjurk uitzoeken enz! Bekijk hier ook zeker even de leuke kraskaarten om jouw geliefden voor speciale momenten te vragen. Er zijn veel leuke invulboekjes te koop als het om trouwen gaat. Welke ook erg leuk is, is het invulboekje over jullie vrijgezellenfeest! Of een mooi gastenboek om neer te leggen. Er zijn zoveel leuke opties dat het haast moeilijk is om een keuze te maken! Even een tip van ons, het is leuk als je alles in dezelfde stijl hebt, zo is het één mooi geheel na jullie trouwdag. Alles moet tenslotte perfect zijn! Je vindt al deze leuke invulboekjes hier.

 

 

Wachtwoorden boekje

Wachtwoorden boekje invulboekje

Ken je dat, dat je zoveel wachtwoorden hebt dat je het allemaal niet meer weet? Tegenwoordig hebben we overal onderhand wel een wachtwoord voor nodig, en het is niet slim om overal hetzelfde wachtwoord voor te gebruiken. Gelukkig zijn er tegenwoordig erg leuke wachtwoorden boekjes voor welke je hiervoor kunt gebruiken. Schrijf hier jouw wachtwoorden in, en je zult ze nooit meer vergeten! We willen er liever niet over nadenken, maar als er wat met jouw gebeurd is het fijn als jouw geliefden de wachtwoorden die ze nodig hebben makkelijk en snel kunnen vinden in een wachtwoorden boekje! Bekijk de wachtwoorden boekjes hier.

 

 

Commentaren: 1
  • #1

    Lotte van Kooten (zaterdag, 20 februari 2021 08:32)

    Ons hele huis ligt vol met invulboekjes! Ik ben er gek op, eentje van onze bruiloft, eentje van het vrijgezellenfeestje, eentje van de geboorte van onze dochter. De invulboekjes zijn voor mij van grote waarde, dit omdat ik weet dat je niet elke klein detail kunt onthouden. Door alles leuk in te vullen, kun je alles later nog een keer terug lezen. Mijn tip voor iedereen die dit leest, ga ook aan de slag met leuke invulboekjes! Groetjes Lotte