E-reader kopen

Ben jij van plan om een goede e-reader te kopen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan even verder. We snappen dat je op een gegeven moment niet zo goed meer weet welke e-reader je moet kopen. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen te krijgen op e-readers!


E-reader via Bol.com

Bij Bol.com verkopen ze aardig wat e-readers. Wij zijn zelf fan van Kobo, deze is te koop op Bol.com voor een leuke prijs.

E-reader test

Wat slim is, is om eerst even te kijken welke er het beste uit de test komt. Wij doen dit altijd via de Consumentenbond

E-reader aanbieding

Een e-reader is niet goedkoop, dus een aanbieding zou super zijn. Bekijk via onderstaande button de aanbiedingen. 


E-reader test

Ben jij van plan om een e-reader te kopen, dan doe je er goed aan om eerst even te kijken wat er uit de e-reader test komt. Je kunt hier verschillende keuzes ingeven. Denk hierbij aan of je wilt lezen in het donker, of de e-reader waterdicht moet zijn en of je ook boeken wilt kopen via je e-reader. Dit zijn een aantal belangrijke dingen om over na te denken als je een e-reader wilt gaan kopen. Deze vragen zorgen ervoor dat je een selectief aantal e-readers over zult houden. Helaas zijn niet alle e-readers even goed, en wij vinden dat in deze categorie het "goedkoop is duurkoop" helaas echt waarheid is. Wees dus slim, en bezuinig niet teveel. Een e-reader is immers een apparaat die je veel zal gaan gebruiken en waarschijnlijk ook overal mee naartoe zal nemen. Hij moet dus wel tegen een stootje kunnen. En dat is nou het mooie van de e-reader test van de Consumentenbond. Je ziet heel snel welke e-reader het beste bij jou past, zodat jij snel de juiste kunt kopen en lekker kunt genieten van een goed boek!

 

E-reader aanbieding

e-reader aanbieding

Er zijn veel e-readers welke je kunt kopen. Maar wist jij dat er ook een kans is dat jouw e-reader ook in de aanbieding is? Je doet er dus slim aan om eerst even de prijzen te vergelijken. Er zijn verschillende aanbieders online, bekijk altijd even of deze ook betrouwbaar zijn. Hoe snel leveren ze? Hoe gaan ze om met klachten? Hoe worden ze beoordeeld? Dit omdat niet elke aanbieder de juiste is. Dus als jij een leuke e-reader aanbieding ziet, maar vertrouw je het niet? Doe het dan niet! Wij kopen onze e-reader en toebehoren eigenlijk altijd bij Bol.com

 

 

 

Beste e-reader volgens ons, Kobo

Als je ons vraagt welke e-reader wij het beste vinden, dan komen uit bij de e-readers van Kobo. Deze zijn goed qua gewicht, en liggen dus lekker in de hand. Sommige zijn vrij zwaar, en dat is niet fijn als je wat langer wilt lezen. Ook moet hij tegen een stootje kunnen. Zo is het bij de Kobo Libra H2O bijvoorbeeld zo dat hij zeker een half uur onder water kan liggen, en het daarna nog steeds gewoon doet. Dit zijn belangrijke dingen vinden wij. Ook vinden wij het fijn als er schermverlichting is, dit hebben tegenwoordig de meeste e-readers wel. 

 

E-reader hoesjes

e-reader hoesje

Als je gebruikt maak van een e-reader om jouw boeken te lezen, dan moet je er echt wel een hoesje omheen doen. Het zou heel erg zonde zijn als hij kapot is na een val. En een val is er zo! Wees dus slim, en koop bij het aanschaffen van een e-reader direct een hoesje. Dit is een extra uitgave, maar je bent ons dankbaar als hij valt en hij nog heel is. Ook zou je na kunnen denken over een screenprotector. Dit om krassen op je scherm te voorkomen. Bekijk hier alles e-readers hoesjes en screenprotectors.