Dieetboek

Dieetboek

 

Ben jij van plan om een gezonde leefstijl aan te nemen, en die overtollige kilo’s nu eindelijk echt kwijt te raken? Misschien net die laatste paar kilo’s die je graag kwijt wilt, en waar je al zo lang over aan het doen bent? Lees dan verder! Wij delen namelijk graag met jou onze top 10 met dieetboeken. 

Er zijn tegenwoordig zoveel dieetboeken te koop, dat je toch haast niet meer weet welke nou het beste is. We gaan je helpen! Wel even een note: het zijn dieetboeken die jou helpen om op een gezonde manier te doen afvallen. Zelf zijn wij namelijk absoluut geen fan van een crashdieet, deze boeken zal je hier dan ook niet terug zien. 


Dieetboek top 5

We delen graag met jou onze top 10 met dieetboeken. We hopen dat er een boek tussen zal zitten waar jij je goed bij voelt, en dat het een dieet is welke goed is vol te houden. Heb jij een goed dieetboek die hier eigenlijk bij hoort? Deel het met ons in de reacties hieronder!

Intuïtief eten

Dieetboek Nr. 1: Dit boek is geschreven door Sharon Numan en Henrike Weerstand. In dit boek leer je hoe je kunt genieten van lekker en goed eten, dat je ook nog eens lekker in je vel zit en als bonus ook nog eens zult afvallen zonder dat je op dieet hoeft! Dat klinkt bij ons als muziek in de oren. Je kunt precies eten waar jij zin hebt, je maakt zonder erbij na te denken de gezonde keuzes en kunt de voorraadkast met gemak negeren! Het kan echt, en je leert het in dit boek!


Koken zonder punten

Dieetboek Nr.2: Veel van ons kennen de Weight Watchers wel. Bij dit “dieet” mag je alles eten wat je wilt, zolang je maar binnen een aantal punten per dag blijft. Dit is super simpel, en goed vol te houden omdat je gewoon van alles wat mag eten. In dit dieetboek vind je 60 recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of een lekker tussendoortje. De recepten hebben allemaal maximaal 7 SmartPoints® waarden. Makkelijker kan diëten niet worden!


De lijnclub

Dieetboek Nr.3: wij vinden dit boek echt top, omdat twee dames hun eigen ervaring delen. Ze vielen samen namelijk meer dan 100 kilo af! Ben jij benieuwd hoe ze dit hebben gedaan? Dan moet je dit boek kopen. Deze twee jonge vrouwen, Aryenne en Heske wilden graag afvallen, maar konden maar niet het juiste dieetboek vinden. In dit boek lees je het eerlijke verhaal, en krijg je handige tips die het afvallen nog makkelijker zullen maken voor je. Je vindt er uiteraard ook handige weekmenu’s. Een boek boordevol tips, herkenbare situaties en humor.


Intermittent fasting

Dieetboek Nr.4: heb je wel eens gehoord van Intermittent fasting? Het is een manier van diëten dat iets anders is dan je gewend bent, maar het kan voor jou de perfecte manier zijn om af te vallen. 
Je bereikt een gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. In dit boek vind je een goed plan, samengesteld door Hannah Vreugdenhil, ervaringsdeskundige en levensstijlcoach. Zo vind je een boodschappenlijst, weekmenu’s, heerlijke recepten en handige tips. Lekker eten en afvallen gaan prima samen, je leest het in dit dieetboek!


Help, ik val niet af

Dieetboek Nr.5: herken je dat, je doet zo je best, maar je valt maar niet af! In dit dieetboek laat Vivian Reijs je zien hoe je blijvend slank kunt worden door je hormonen de baas te zijn!
Ze werkt met de VIV-methode, en geloof ons: afvallen gaat je nu wél lukken.
Onze hormonen kunnen ervoor zorgen dat we niet afvallen, en hoe dit kan ontdek je in dit boek. Hierdoor krijg je weer grip op je gewicht en zal je je goed en gezond voelen. In dit dieetboek staan recepten voor het ontbijt, lunch en diner.


Reactie schrijven

Commentaren: 0