Crypto boeken

Crypto boeken kopen

 

Crypto boeken, we zien dat er steeds meer vraag naar is. En dat is niet zo gek, steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat cryptocurrency een interessante manier kan zijn om geld te verdienen. We hebben nu te maken met enorme inflatie, dus bescherm je geld. Beleggen is ook een goede optie. Er zijn verschillende coins in omloop waar je uit kunt kiezen, en je moet even goed weten waar te beginnen. Ook leer je uit onderstaande boeken van de echte experts op dit gebied, dus ook wat je nou precies wel en niet moet doen. Dit kan handig zijn als jij echt nog een beginneling bent in de wereld van crypto!


Onze crypto boeken top 10

Wij hebben het afgelopen jaar aardig wat boeken gelezen over crypto, beleggen en hoe we financieel vrij kunnen worden. Hieruit is dan ook de top 10 van onderstaande crypto boeken ontstaan. Niet alle boeken gaan alleen maar over crypto, omdat wij het belangrijk vinden dat je ook andere boeken leest over beleggen enz. Zo krijg je een duidelijk en helder beeld over hoe jij het beste kunt investeren. Kennis is wat je nodig zult hebben in deze wereld, voordat je gaat investeren in crypto.

 

1.

Crypto boeken

2.

Crypto boeken

3.

Crypto boeken

4.

Crypto boeken

5.

Crypto boeken


6.

Crypto boeken

7.

Crypto boeken

8.

Crypto boeken

9.

Crypto boeken

10.

Crypto boeken


Leren beleggen

Leren beleggen is leuk! Het is een boeiend iets dat beleggen. We hebben er al aardig wat boeken over gelezen, en we blijven leren en het blijft ons boeien. Je kunt op verschillende manieren je geld beleggen. Denk aan bovenstaande crypto, maar je kunt ook gaan voor aandelen of in grondstoffen. Kies wat voor jou het fijnst voelt, en waar jij op dit moment geld mee denkt te kunnen verdienen. Ga jij voor de lange termijn? Of ga jij daytraden zoals ze dat noemen. Je kunt op zoveel manieren jouw geld beleggen, op de bank krijg je er tegenwoordig immers ook geen rente mee voor. Hou er wel rekening mee dat het geld ook hard van je af kan gaan als je voor bijvoorbeeld cryptocurrency gaat. Het is slim om alleen te beleggen met geld dat "over" is.