Crypto boeken

Crypto boeken kopen

 

Crypto boeken, er is steeds meer vraag naar. En dat is niet zo gek, steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat cryptocurrency een interessante manier kan zijn om geld te verdienen. Er zijn verschillende coins in omloop waar je uit kunt kiezen, en je moet even goed weten waar te beginnen. Ook leer je uit onderstaande boeken van de echte experts op dit gebied, dus ook wat je nou precies wel en niet moet doen. Dit kan handig zijn als jij echt nog een beginneling bent in de wereld van crypto!


Bitcoin en andere crypto

Gert-Jan Lasterie is de schrijver van dit duidelijke boek. Als jij meer wilt weten over de wereld van cryptocurrency, dan is dit boek een musthave!


Cryptovaluta voor Dummies

Deze is verkrijgbaar in een e-book. De auteur van dit boek is Krijn Soeteman. Zelf ook ervaren in crypto, en dus zeker een aanrader om te lezen. Wij zijn fan!


Bitcoin voor de beginners

Weer een super interessant boek voor als je wilt beginnen, met in dit geval Bitcoin. Je leert hier veel over de cryptocurrency en kan dit vervolgens mooi gebruiken!Leren beleggen

Leren beleggen is leuk! Het is een boeiend iets dat beleggen. We hebben er al aardig wat boeken over gelezen, en we blijven leren en het blijft ons boeien. Je kunt op verschillende manieren je geld beleggen. Denk aan bovenstaande crypto, maar je kunt ook gaan voor aandelen of in grondstoffen. Kies wat voor jou het fijnst voelt, en waar jij op dit moment geld mee denkt te kunnen verdienen. Ga jij voor de lange termijn? Of ga jij daytraden zoals ze dat noemen. Je kunt op zoveel manieren jouw geld beleggen, op de bank krijg je er tegenwoordig immers ook geen rente mee voor. Hou er wel rekening mee dat het geld ook hard van je af kan gaan als je voor bijvoorbeeld cryptocurrency gaat. Het is slim om alleen te beleggen met geld dat "over" is.