Boeken over spiritualiteit

Boeken over spiritualiteit

Ben jij op zoek naar goede boeken over spiritualiteit? Dan zit je hier goed! Wij hebben een aantal boeken gevonden welke zeker de moeite waard zijn om te lezen als het over spiritualiteit gaat. Christina 1

Boeken over spiritualiteit

In dit boek lees je de verhalen van Christina, een meisje dat van jongs af aan al bijzonder ervaringen met het hiernamaals heeft.

De 4e dimensie

Laat je meeslepen met een heerlijk verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen. Leer het toeval te herkennen!

Tekens zijn overal

Boeken over spiritualiteit

Tekens zijn overal is een boek vol liefde, hoop en troost. Lees bijzonder ervaringen van anderen, en ontdekt dat tekens echt overal zijn!


Boeken over spiritualiteit

Heeft het hiernamaals jouw aandacht? Ben jij er elke dag mee bezig, maar zou je er graag meer over willen weten? Dan is het leuk om een boek over spiritualiteit te lezen. Om ons heen gebeuren elke dag dingen, die niet altijd te verklaren zijn. We zijn vaak te gehaast, waardoor we ze zelfs niet eens doorhebben! Misschien ben jij onlangs een geliefde verloren, en ben jij op zoek naar troost in de spiritualiteit. Ook dan is het slim om er een goed boek over te lezen. Op deze manier leer je het hiernamaals beter te begrijpen, en zal je zien dat onze dierbaren niet echt weg zijn na hun dood.

 

Boeken over mediteren

We benoemen boeken over mediteren ook even, omdat dit in verbinding staat met spiritualiteit. Er zijn veel goede boeken over mediteren online te vinden. Ook zou je eens op YouTube kunnen kijken, hier staan veel begeleide meditaties welke jij kunt gebruiken. Veel mediums maken contact met het hiernamaals door middel van meditatie. Rust in ons hoofd is erg belangrijk, en soms ook noodzakelijk om alles weer even op een rijtje te krijgen. Je kunt dit bereiken door middel van mediteren. Bekijk hier mooie boeken over mediteren.