Boekenbon kopen

Boekenbon kopen

Waar kun je nu precies een Boekenbon kopen? Deze vraag horen we regelmatig, tijd dus om dit aan jullie uit te gaan leggen. Er zijn verschillende opties, maar als je doorklikt via onderstaande link kun je er direct één kopen.

 Boekenbon online kopen

Wat wij zelf de handigste en snelste manier vinden, is om een Boekenbon online te bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd, en hoeft de deur niet uit! 

Boekenbon in een fysieke winkel kopen

Er zijn verschillende winkels waar je de Boekenbon kunt kopen. Je kunt de bon kopen bij een Primera, een Bruna of bij de AH. Je moet hier helaas wel even de deur voor uit.

Boekenbon saldo checken

Ben jij benieuwd naar jouw Boekenbon saldo? Deze kun je makkelijk en snel checken op de website van Boekenbon.nl

Je hebt hiervoor je 19-cijferige kaartnummer en pin nodig.


Boekenbon saldo checken

Boekenbon saldo

Heb jij een Boekenbon liggen, en weet je niet wat het saldo is? Dan kun je dit makkelijk en snel checken via de website van Boekenbon.nl. Je hebt dan de 19-cijferige kaartnummer en PINcode nodig. Deze vind je allebei op de bon. Als je deze hebt ingevuld op de website, dan zie je direct wat jouw saldo nog is, en hoeveel boeken je dus nog kunt kopen. Op de afbeelding zie je hoe makkelijk dit is. Als je op de homepage bent, dan kun je dit direct doen.

Boekenbon saldo checken 

Boekenbon kopen

Hoe en waar kun je nu precies een Boekenbon kopen? Ze zijn erg leuk om cadeau te geven, omdat vrij veel mensen graag een boek lezen. Jong of oud, dat maakt helemaal niks uit. Een Boekenbon is altijd een goed en origineel idee. Wij kopen de Boekebon zelf altijd online. Je krijgt de bon dan snel thuisgestuurd. Je kunt een Boekenbon kopen vanaf € 5,- en je kunt hem besteden bij ruim 1500 winkels online en fysiek! Keuze genoeg dus om te bepalen waar de bon ingeleverd gaat worden. Deze bon is voorzien van het Keurmerk Cadeaukaarten en is 3 jaar geldig na activatie. Koop hier jouw Boekenbon online. 

 

Boekenbon inleveren

Heb jij een Boekenbon gekregen, en wil je deze graag inleveren, maar heb je geen idee waar en hoe? Dat gaan we je vertellen! Je kunt ervoor kiezen om deze in een winkel in te leveren. Dit kan bij winkels zoals de Primera, de Bruna, de AH en nog meer boekenwinkels. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw Boekenbon online in te leveren. Dit is net zo makkelijk, want dan hoef jij er de deur niet vooruit! Je kunt de bon onder andere inleveren bij Bol.com, E-book en Bookspot. Nog een voordeel van online shoppen, vinden wij dat je dit op je gemak kunt doen. Ook is er zoveel keuze, dit hebben ze vaak niet in alle boekenwinkels. Je kunt de Boekenbon dus op 2 manieren inleveren, en welke voor jou het fijnst is, is heel persoonlijk. 

 

Boekenbon inleveren bij Bol.com

We zagen dat de volgende vraag vaak gevraagd werd, waar en hoe je de Boekebon in zou kunnen leveren bij Bol.com? We hebben hier dan ook een blog over geschreven, zodat iedereen makkelijk en snel kan bekijken hoe dit werkt. En we beloven, iedereen kan dit! Het is namelijk heel makkelijk. Wij kopen onze boeken zelf graag bij Bol.com, dit omdat er veel keuze is en omdat je de boeken dan makkelijk na je aankoop kunt openen in de Kobo app. Bekijk hier onze blog over jouw Boekenbon inleveren bij Bol.com

 

Tijdschrift cadeau geven

Twijfel je nog of je een boekenbon cadeau wilt geven? Je zou er ook even over na kunnen denken of het misschien leuk is, om een tijdschrift cadeau te geven. Dit is net wat anders dan een boekebon, maar wel net zo leuk! Bekijk hier hoe je een tijdschrift cadeau kunt geven.