Boeken top 10 thrillers

Bekijk hier de boeken top 10 thrillers van dit moment. Hou jij van spannende boeken? Dan moet je echt één van onderstaande boeken proberen!

Je kunt kiezen uit een e-Book, of ga voor een boek welke je thuisgestuurd krijgt. Wil jij vandaag nog een boek lezen? Ga dan voor een e-Book! 


1. Zoenoffer van Karin Slaughter

Karin Slaughter zoenoffer

2. Niet verder vertellen van Lisa Gardner


3. Nulpunt van Thomas Enger


Nulpunt Thomas Enger

4. Het Isisgeheim van Jacob Slavenburg


Het isisgeheim Jacon Slavenburg


5. De Duistere kant van Karen Rose

De duistere kant Karen Rose

6. Lentevuur Suzanne Vermeer

Lentevuur Suzanne Vermeer


7. Het duistere meer van Sarah Bailey

het duistere meer Sarah Bailey

8.Winterland van Kim Faber

Winterland kim faber


9. Het nachtvuur van Michael Connelly

Het nachtvuur Michael Connelly

10. De meisjes zonder naam van Mikaela Bley

De meisjes zonder naam Mikaela Bley


thriller top 10

Thriller boeken top 10

Mensen die graag thriller boeken lezen weten het, het is verslavend! Als je eenmaal in een goede thriller zit is het moeilijk om je boek weg te leggen.

Dit is dan ook de reden dat we voor jou de Thriller top 10 op onze site hebben gezet! Je ziet hier de meest gelezen thriller boeken van dit moment. Deze boeken zijn spannend, en we beloven je dat je geen spijt zult krijgen als je één van deze boeken gaat lezen!

Op zoek naar een spannend boek?

Dan zit je hier goed. Je vindt hier namelijk allemaal spannende boeken die op dit moment populair zijn. Zo weet jij zeker dat je een goed boek zult kopen, welke makkelijk weg zal lezen. Dit omdat deze boeken in de top 10 staan, en dat is niet voor niks! Deze thriller boeken zijn goed en super spannend om te lezen! We hebben deze top 10 gebaseerd op de boeken die het meest verkocht worden op dit moment. We zien dat er online veel gezocht wordt naar de Thriller top 10, het blijkt dat we de mening van andere toch wel belangrijk vinden als het gaat om thriller boeken. We snappen dit wel, je wilt liever geen geld uitgeven aan een boek dat helemaal niet leuk en spannend blijkt te zijn.

Hoe werkt de thriller top 10?

Deze top 10 van boeken werkt heel makkelijk. Op de nummer 1 zie het boek wat op dit moment het meest verkocht wordt. Je ziet er een e-Book en een gewoon boek van. Zo kun jij zelf de keuze maken wat je fijn vindt om te lezen. Sommige mensen hebben de voorkeur voor een gewoon boek, omdat dit zo heerlijk wegkruipen is op de bank. Weer anderen gaan voor een e-Book omdat deze overal makkelijk te lezen is. Denk aan de trein of in een vliegtuig, geen gesleep met zware boeken. De boeken van Karin Slaughter zie we regelmatig voorbij komen in de top 10 met thriller boeken. Deze boeken worden vaak gelezen door de vrouwen onder ons. Of wat dacht je van de boeken van Penoza? Deze worden nu ook aardig veel gelezen. Ken jij de spannende boeken van Ewan McGregor al? Deze zijn ook leuk om te lezen als je van thrillers houdt!

Andere top 10 boeken

Lees jij graag thrillers, maar ook graag andere boeken? Neem dan eens een kijkje bij alle andere top 10 van boeken die we hebben gemaakt voor jou. Zo kun je makkelijk en snel zien welke boeken veel gelezen worden door mensen.
Neem bijvoorbeeld eens een kijken bij de volgende top 10 van boeken: