Top 10 sportboeken

Top 10 sportboeken

 

Ben jij gek op sporten? Of dit nou voetbal, fietsen of darten is, er zijn leuke sportboeken welke jij kunt lezen of cadeau kunt geven! Denk aan boeken als  "Basta" van Edwin Schoon, "Tank" van Ralph Blijlevens of "Ik ben voetbal" van Zlatan Ibrahimovic. Allemaal top boeken welke over sporten gaan, en zeer gewaardeerd worden door de lezers. Niet elke sportliefhebber houdt van lezen, sommige lezen zelfs helemaal niet! Die bezoeken liever een wedstrijd of praten er uren over met vrienden. Dit kan natuurlijk ook, maar hou jij wel van lezen? Lees dan verder.

 

Misschien ben jij wel op zoek naar een boek waarin je kunt leren hoe je beter voor jouw lijf kunt zorgen tijdens én na het sporten. Deze boeken zijn er ook genoeg. Denk bijvoorbeeld aan het bekende boek van Killerbody van Faya Laurens. Bekijk de top 10 met verschillende sportboeken via onderstaande link.


Voetbalboeken top 10

Sportboeken top 10

Als we kijken naar welke boeken het meest gezocht worden in het sport genre, dan zien we dat de voetbalboeken het toch echt wel winnen. Deze worden het meest gezocht op onze website, en in google als het gaat om sportboeken. Veel boeken die nu online staan, zijn boeken die geschreven worden over de voetballers zelf. Denk hierbij aan boeken over Johan Cruiff en Wim Kieft. Ook vind je online boeken zoals de Voetbal WC-pedia, vol met allemaal weetjes en feitjes over voetbal.

Als je doorklikt via de volgende link, dan zie je de meest populaire voetbalboeken van dit moment. Bekijk de beste voetbalboeken.

 

Populaire sportboeken

Als we online kijken naar alle sportboeken van dit moment, dan zien we dat er aardig wat soorten sportboeken te koop zijn, zowel in de vorm van een e-Book als een gewoon boek. En dat is mooi, want tegenwoordig lezen we veel e-Books! De boeken die we in de boeken top 10 zien staan, zijn boeken over bekende spelers, dus biografie boeken. We hebben boeken gevonden over darten, voetbal, hockey, fietsen en nog veel meer sporten. Er is dus vast een sportboek welke past bij jou! We zien dat veel sportboeken door mannen gelezen worden, maar wist je ook dat vrouwen graag sportboeken lezen? Of graag cadeau geven aan de mannen. Natuurlijk is het wel zo dat meer mannen sportboeken lezen. Ook zien we dat veel tieners gek zijn op de sportboeken, en dan met name de voetbalboeken. Denk bijvoorbeeld aan het boek van Lieke Martens welke onder de tienermeiden erg populair is!

 

Welke boeken vind je in de top 10?

In de top 10 met sportboeken vind je eigenlijk van alles. Je vindt er sportboeken welk gaan over leuke weetjes en feiten, maar ook vind je er mooie biografieën over top helden. Wat ook een leuk boek is, is het boek Wereld Voetbal Recordboek 2021, erg populair onder de jonge lezers! Ook vinden we een kinderboek in de top 10. Zoals je ziet staat er dus van alles in de top 10 van dit moment. Deze top 10 kan zomaar ineens weer veranderen, hou het dus goed in de gaten als jij graag de beste sportboeken zou willen lezen. De boeken zijn verkrijgbaar in e-Books, maar ook nog in gewone boeken.