Top 10 luisterboeken

We zien steeds meer dat de luisterboeken in populariteit gaan winnen van de tastbare/digitale boeken. En dit vinden we best goed te begrijpen. Soms missen we net even de tijd en rust om lekker even op de bank te zitten met een goed boek. Hoe fijn is het dan als je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken een goed boek kunt luisteren, of wat dacht je van een boek luisteren in de auto. Hoe vaak sta jij in de file jezelf te vervelen? Dan is een goed luisterboek toch perfect! Ook als je dingen wilt leren, zoals bijvoorbeeld de Engelse taal of over hoe je nou bijvoorbeeld het beste kunt gaan beleggen. 


Luisterboeken  volwassenen

Er zijn aardig wat leuke luisterboeken voor volwassenen welke je kunt lezen. Denk aan een roman, een thriller of een fantasy boek. Het kan allemaal! Laat je fantasie gaan en geniet!

Luisterboeken via telefoon

Luisterboeken voor kinderen

Kinderen hebben soms niet de rust om even lekker op de bank te gaan zitten met een goed boek in hun handen. Dan is een luisterboek ideaal om te downloaden voor jouw kinderen!

Luisterboeken om van te leren

Veel boeken zijn er om lekker even bij weg te dromen, maar wist jij ook dat er goede luisterboeken zijn om dingen van te leren? Bijvoorbeeld over hoe je het beste kunt beleggen of investeren in iets.