Top 10 luisterboeken

We zien steeds meer dat de luisterboeken in populariteit gaan winnen van de tastbare/digitale boeken. En dit vinden we best goed te begrijpen. Soms missen we net even de tijd en rust om lekker even op de bank te zitten met een goed boek. Hoe fijn is het dan als je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken een goed boek kunt luisteren, of wat dacht je van een boek luisteren in de auto. Hoe vaak sta jij in de file jezelf te vervelen? Dan is een goed luisterboek toch perfect! Ook als je dingen wilt leren, zoals bijvoorbeeld de Engelse taal of over hoe je nou bijvoorbeeld het beste kunt gaan beleggen. 


TIP: zorg dat je de boeken offline kunt luisteren, dit scheelt jou een hoop data. Dit kan bij de meeste apps zonder moeite.

 

Aanbieders van luisterboeken

Als je op zoek bent naar een goed luisterboek, zou je bij verschillende aanbieders kunnen kijken. Het is vaak handig een luisterboek te luisteren als je een goed boekt wilt lezen, maar eigenlijk geen tijd hebt. Wij zijn fan! Je kunt van onderstaande aanbieders vaak een app downloaden wat het gebruik nog makkelijker maakt. Het maakt niet uit wat je aan het doen bent, jij kunt altijd een luisterboek uitkiezen. Of je nu onder de douche staat, je aan het koken bent of nog lekker in bed ligt. Wij laten je graag zien welke aanbieders wij fijn vinden, en vaak kun je ook nog gebruik maken van een gratis proefperiode van soms wel 30 dagen en bij Luisterrijk kun je ook nog eens gratis luisterboeken downloaden! Bekijk hieronder alle aanbieders:


Luisterboeken  volwassenen

Er zijn aardig wat leuke luisterboeken voor volwassenen welke je kunt lezen. Denk aan een roman, een thriller of een fantasy boek. Het kan allemaal! Laat je fantasie gaan en geniet!

Luisterboeken via telefoon

Luisterboeken voor kinderen

Kinderen hebben soms niet de rust om even lekker op de bank te gaan zitten met een goed boek in hun handen. Dan is een luisterboek ideaal om te downloaden voor jouw kinderen!

Luisterboeken om van te leren

Veel boeken zijn er om lekker even bij weg te dromen, maar wist jij ook dat er goede luisterboeken zijn om dingen van te leren? Bijvoorbeeld over hoe je het beste kunt beleggen of investeren in iets. 


Luisterboek kind

Wij zijn een groot fan van luisterboeken voor kinderen. Heerlijk op de bank even een rustmoment. Of wat dacht je van op vakantie bij het zwembad even een time out met een goed luisterboek? Niet alle kinderen kunnen even goed lezen, en dan kan het fijn zijn om een luisterboek erbij te pakken. Tuurlijk zijn wij fan van het stimuleren om goed te leren lezen, maar soms kan dit erg vermoeiend zijn voor een kind. Mooie sprookjes, spannende verhalen of een goede biografie over iemand waar ze fan van zijn kan ze heerlijk even tot rust laten komen. Ook erg handig voor in de auto als jullie een lang stuk moeten rijden. Neem ook zeker eens een kijkje bij de app Snelwegsprookjes. Erg leuk voor de kinderen voor onderweg! Bovenstaande aanbieders hebben allemaal mooie kinderboeken online staan.