Boeken top 10 fantasy

Boeken top 10 fantasy

 

Wat we de afgelopen tijd hebben gezien, is dat de fantasy boeken vaak een lange tijd populair blijven. Denk hierbij aan boeken zoals de Game of Thrones, Lord of the Rings of Harry Potter. Deze boeken zijn al jarenlang populair onder jong en oud! Of je het nou heerlijk vindt om een boek te lezen over drakengevechten, of liever een boek over elfen en magiërs, de fantasy boeken zijn enorm populair onder de mensen! Of je nou gaat voor een boek van George R.R. Martin tot Robin Hobb, alle top boeken vind je via onderstaande button.

 


Fantasy boeken

 

Mythes, bovennatuurlijke verschijnselen en tovenarij, dat is waar de fantasy boeken vooral vol mee staan. En dit is dan ook gelijk waarom deze boeken zo in trek zijn! Vooral onder de lezers met een ruime fantasy. Laat je meeslepen in de wondere wereld en stap voor even uit jouw dagelijkse leven. Verstand op nul, en lekker genieten van een heerlijk fantasy boek! In deze boeken zijn tovenaren, bijzonder wezens en superkrachten heel normaal. Dit is waar de verhalen namelijk vaak over gaan! Een wereld waarin niks te gek is, en alles mogelijk. Speciaal voor iedereen die gek is op fantasy boeken speuren wij naar de mooiste boeken. 

 

Stukje geschiedenis over fantasy boeken

Als we gaan kijken naar de geschiedenis van het thema fantasy, dan gaan we ongeveer 150 jaar terug de tijd in. En dan hebben we het over het boek ‘Phantastes’ . Ken je hem?

De echte fantasy fans onder ons kennen dit boek vast. We zien dat de boeken van George MacDonalds nog steeds als een grote inspiratiebron worden gebruikt voor nieuwe fantasyboeken. Het heeft even geduurd voordat de fantasy boeken echt populair werden, maar nu kunnen we niet meer zonder! 

 

De boeken van Harry Potter

Harry Potter, wie kent de boeken nou niet! De boeken en films van Harry Potter zijn onwijs populair onder jong en oud. Er worden hele marathons gehouden, en de boeken gaan als zoete broodjes over de toonbank. En wij snappen wel waarom! Als jij van fantasy boeken houdt, dan moet je deze boeken eigenlijk ook hebben gelezen. Alles wat er in het verhaal is gebeurd, neigt een beetje naar de 2e wereldoorlog. Erg mooi om te lezen! Bekijk hier de boeken van Harry Potter.