Boeken top 10 body & mind

Boeken top 10 body en mind

Ben jij altijd op zoek naar mooie boeken die goed zijn voor onze body en mind? Dan zit je hier goed! Wij hebben namelijk een top 10 samengesteld van de boeken welke je nu moet lezen wil je jouw body en mind in balans hebben! Er staan boeken tussen over afvallen, maar ook boeken over hoe je op een bepaalde manier kunt leren denken. Ook staan er aardig wat boeken tussen over opvoeding! Wat dacht je van boeken als Happy lifehacks 365 van Kelly Weekers en Mindf*CK: Next Level van Victor Mids? Wij houden ervan!

Waarom zijn de mind en body boeken zo ongelooflijk populair? Dit is omdat wij allemaal graag aan onszelf willen zoeken, en steeds op zoek zijn naar de beste versie van onszelf! We zijn constant op zoek naar een maximale geluk, en deze boeken kunnen ons daarbij helpen.

 

Als we niet lekker in ons vel zitten, leven we ons leven niet zoals we willen. En dit voelt vervelend. Gelukkig zijn er veel zelfhulpboeken die jou erbij kunnen helpen om net weer even wat lekkerder in ons vel te zitten. Opvoeden is soms ook zo een punt waarbij we tegen dingen aanlopen. Heb jij dit op dit moment ook? Neem dan eens een kijkje bij het boek "Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen" Wedden dat je ons zo dankbaar bent!

 

Ben jij net iets te zwaar? En zou je graag wat willen afvallen zodat je wat lekkerder in je vel zit? Dan zit je ook goed bij deze categorie. Neem bijvoorbeeld het boek "Project Gezond - Afvallen met gezond en vooral lekker eten" Hierin leer jij bewust met je eten om te gaan, maar wel lekker te eten. Dat is wat we willen toch?!

Zoveel zelfhulpboeken

Er zijn op het moment zoveel zelfhulpboeken te koop, en dat is een teken dat het niet altijd allemaal even goed met ons gaat. Zeker omdat we zien dat er onwijs veel gezocht wordt op deze term in Google. We willen graag van alles, alle ballen hoog houden en toch optimaal gelukkig zijn. Soms heb je dan een beetje hulp nodig, en wil je niet direct naar een psycholoog stappen, dan kan een zelfhulpboek de oplossing zijn voor jou. In deze boeken lees je hoe je met bepaalde dingen om kunt gaan, zodat je net wat relaxter in het leven staat. Klinkt goed toch? Bekijk hier de beste zelfhulpboeken van dit moment.


Top zelhulpboeken

De edele kunst van not giving a fuck

OF

OF

Zoals verwacht loopt alles anders

OF