Boeken top 10

Boeken top 10 allemaal

Bent u op zoek naar de meeste gelezen boeken van dit moment? Bekijk dan hieronder per categorie welke boeken er het meest gelezen worden!

We hebben per  categorie een aparte pagina aangemaakt waarop jij de top 10 van dit moment kunt vinden. Is er een boek waarvan jij vindt dat deze echt het vermelden waard is? Neem dan contact met ons op! We luisteren hier graag naar. Laat je snel inspireren door de beste titels, en geniet snel van een goed boek!


top 10 kinderboeken
Top 10 stripboeken
top 10 literatuur

top 10 kinderboeken
top 10 fantasy boeken
Top 10 tienerboeken
top 10 boeken body en mind


Waarom een boeken top 10?

Wij hebben voor jullie van verschillende categorieën een boeken top 10 gemaakt. Dit omdat we aardig wat vraag is naar de meest gelezen boeken van dit moment. Op onze website vindt je altijd alleen maar 
de beste literatuur die op dit moment veel gelezen wordt. Duidelijk en overzichtelijk per categorie. Is er een boeken top 10 die jij mist, en waarvan jij vindt dat hij wel op onze site thuishoort? Laat het ons dan weten! Wij proberen de boeken top 10 altijd actueel te houden, zodat jij altijd weet welke boeken er nu op dit moment populair zijn. De boeken top 10 op onze website is met uiterste zorg samengesteld voor jullie.
Als je een boek gaat lezen die in een top 10 staat, weet je eigenlijk wel zeker dat je een goed boek zult gaan lezen. Dit omdat vele mensen je voor zijn gegaan, en het boek niet voor niks in de top 10 staat!

Waarom een boek lezen?

Waarom men een boekt leest, kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat je een boek gaat lezen omdat je je verveelt, maar ook heel veel mensen lezen een boek om even lekker te ontspannen. Even wegdromen met een goed boek, even niet denken aan de alledaagse dingen. Wist je dat mensen die veel boeken lezen, vaak beter de Nederlandse taal beheersen? En daardoor ook beterontwikkeld zijn! Daarnaast is het lezen van een boek ook goed voor onze ogen. 

De boeken top 10 wisselt regelmatig

De boeken top 10 wisselt heel regelmatig, je kunt dus regelmatig even kijken of er misschien weer een andere top 10 is dan vorige week. Het kan maar zo zijn dat de boeken die nu in de top 10 staan, helemaal geen boeken zijn die jij leuk vindt. Maar als je dan een week later weer kijkt, zijn er misschien allemaal boeken die jij wel graag zou willen lezen. Je doet er dus goed aan om af en toe even te kijken welke boeken er in de top 10 staan. We proberen alles zo actueel mogelijk te houden.

Top 10 per categorie

Wij hebben voor jullie per categorie een boeken top 10 gemaakt. Zo is er een top 10 voor romans, thrillers, fantasy boeken, maar ook voor literatuur en kinderboeken welke super leuk zijn om voor te lezen. Zo kun je heel makkelijk per categorie zien welke boeken op dit moment veel gelezen worden!
De top 10 van boeken stellen we samen aan de hand van de boeken die het meest gelezen worden op dit moment. Deze lijsten kunnen regelmatig wisselen. Hou ze dus goed in de gaten als jij graag de best gelezen boeken in huis wilt hebben!

Top 10 voor e-Books

Steeds meer mensen lezen boeken op een e-Reader of telefoon. En daar zijn wij blij mee! Je neemt een e-Book lekker makkelijk mee, en ze wegen veel lichter dan de zware boeken. Dit is dan ook de reden dat wij naast de gewone boeken, ook de link voor de e-Books erbij zetten. De voordelen van het lezen van een e-Book is dat hij weinig ruimte inneemt, je een e-Book op verschillende apparatuur kunt lezen ( telefoon/e-Reader of laptop) beter voor het milieu en ook zijn ze nog eens goedkoper dan de gewone boeken! Dit omdat de kosten voor het drukken bespaard blijven als je een e-Book koopt. Bekijk hier de top 10 voor e-Books.

Hoe stellen wij de top 10 samen?

Wij werken samen met verschillende partners. Deze hebben een boeken top 10, en hier kijken wij ook naar. Ook krijgen wij dagelijks berichtjes van mensen die ons doorgeven welke boeken ze geweldig vinden. Het kan dus maar zo zijn dat de top 10 die bijvoorbeeld op Bol.com staat, net wat anders is dan onze top 10. Ook kijken we bijvoorbeeld naar de top 10 die in de Volkskrant staat of in andere magazines. We baseren onze boeken top 10 dus op verschillend manieren.

Waar we ook altijd even naar kijken als we de top 10 weer opnieuw gaan indelen, is naar de beoordelingen van klanten. Op deze manier krijgen we een zo eerlijk mogelijk beeld van wat echt goede boeken zijn.