Boeken top 10 voor vrouwen

Boeken top 10 vrouwen

 

Als we kijken naar de boeken die vrouwen kopen, zien we toch echt wel een verschil met de boeken die mannen kopen. Dit is natuurlijk ook wel logisch. De smaak van vrouwen is vaak net wat anders. Vandaar dat we het dan ook de hoogste tijd vonden om een aparte vrouwen top 10 te maken voor jullie. We zien bijvoorbeeld toch vaak dat vrouwen eerder de romans kopen dan mannen. Kun jij je de boeken van Vijftig tinten grijs bijvoorbeeld nog herinneren? Vrouwen waren er helemaal weg van, en nog worden er veel boeken in deze genre verkocht.

 


Boeken voor vrouwen

 

Als we op zoek zijn naar goede boeken voor vrouwen, dan kunnen we eigenlijk alle kanten wel op. Er zijn zoveel genres welke vrouwen leuk kunnen vinden. Zo zijn er vrouwen die graag thrillers lezen, romans of fantasy verhalen. Zo zijn er ook vrouwen die van de stoere boeken houden of misschien wel van de sportboeken. Je kunt werkelijk alle kanten op! Wat we hier zien, is dat vrouwen vaak neigen naar een roman.

We hebben een heleboel leuke damesboeken gevonden welke goed zijn voor wel uren leesplezier. Kruip lekker op de bank, of lees een goed boek voor het slapen gaan. Even lekker je hoofd leeg lezen zo aan het einde van de dag vinden vrouwen vaak heerlijk om te doen. 

 

Boeken voor vrouwen

We zien dat vrouwen vaak gaan voor de romans, maar ook de spannende boeken doen het goed bij de vrouwen! Zo zien we dat er ook veel boeken gekocht worden van Nicci French of Suzanne Vermeer. Je kent ze allebei vast wel als je van de wat spannendere boeken houdt. Wat ook grappig is om te zien, is dat de kookboeken ook erg in de smaak vallen bij de dames! Veel vrouwen geven aan dat ze regelmatig een boek lezen. Veel meer dan de mannen onder ons. Vrouwen lezen boeken vaak ter ontspanning, en de mannen meer om ergens van te leren. Dit is dan ook de reden dat we een boeken top 10 voor vrouwen hebben gemaakt.