Boeken top 10 biografie

Boeken top 10 biografie

 

De afgelopen jaren hebben we een stijging gezien in de online vraag naar biografie boeken. Denk aan biografie boeken van bekende sporters, zakenmensen en bekende mensen. Ook zien we veel biografie boeken van bekende acteurs. Je ziet hier een aantal zeer goede biografie boeken welke je echt even moet bekijken als je graag biografie boeken leest. In de biografie boeken krijg je vaak een kijkje in de levens van deze bekende mensen. 

Als we kijken welke biografieën het meest gekocht worden, dan komen we uit op de sport biografieën. Deze zijn populair onder zowel jong als oud. En dan vooral de voetbal biografieën. Deze worden door zowel meiden als jongens veel gekocht. Voetbal is natuurlijk ook de sport die het meest gedaan wordt wereldwijd, en door jongens en door meisjes. Bekijk hier de sport biografieën. 

 


Biografie boeken

Als we kijken naar de biografie boeken, zien we dat er ook een top 10 is met populaire boeken. We hebben veel verschillende boeken voorbij zien komen, maar er zijn er een aantal welke aardig blijven hangen. Dat zijn bijvoorbeeld het boek Kieft - biografie Wim Kieft of het boek van Johan Cruijff. Deze zullen altijd wel geliefd blijven onder de mensen. Welke biografie ook al een lange tijd zeer geliefd is, is het boek van Gijp.

Op het moment van schrijven is de biografie van Cristiano Ronaldo ook erg populair. Vooral onder de jonge voetbalfans is dit boek razend populair. 

 

Overige biografie boeken

We kijken hierboven vooral naar de biografie boeken van sporters, maar er zijn ook heel veel biografieën over niet sporters. Denk maar eens de boeken over Steve Jobs, ongekend populair is deze biografie! Of wat dacht je van de biografie van Obama?  Er is ook een mooie biografie beschikbaar van Nelson Mandela. Hou jij wel een beetje van wat spanning? Neem dan een kijkje bij de biografie boeken over criminelen zoals Pablo Escobar. Er zijn o.a. biografieën beschikbaar van de volgende personen: 

Overige boeken top 10

We willen jullie graag attenderen op de andere boeken top 10 die je op onze website vindt. Je kunt eens een kijkje nemen bij de volgende top 10: