Boek zwangerschap

Boek zwangerschap

Je bent zwanger, en je bent op zoek naar een goed boek over de zwangerschap. Als eerste gefeliciteerd! Misschien ben jij nog aan het proberen om zwanger te worden, geef dan niet op! Wat de reden ook is dat jij op deze pagina bent aangekomen, we gaan jou laten zien welke boeken over de zwangerschap wij waardevol vinden. 

Soorten boeken zwangerschap

Als we gaan kijken naar de boeken over zwangerschap, dan zien we dat het er serieus veel zijn. Teveel om allemaal te gaan lezen. Daarom delen wij graag met jou welke boeken wij waardevol vonden tijdens onze zwangerschap. Doe er je voordeel mee. :-)
Hier komen eerst een aantal boeken die echt handig zullen zijn tijdens jouw zwangerschap.

 


MAMA WORDEN- prof. dr. Bernard Spitz (UZ Leuven), Sofie Vanherpe en Mama Baas. BEKIJK DIT BOEK VIA BOL.COM OF VIA BOOKSPOT

Als jij op zoek bent naar een boek welke jouw vragen over zwanger worden, de zwangerschap, geboorte en de kraamtijd zal beantwoorden, dan zit je met dit boek helemaal goed! Er worden vragen behandeld als:

  • Hoe bereid je je voor op een leven met kinderen?
  • Wat te doen bij eventuele kwaaltjes, SOS-momenten of onzekerheden tijdens de zwangerschap?
  • Hoe evolueer je als mama en als partner tijdens dit hele avontuur, zowel fysiek als mentaal?
  • Welke basics moet je weten over de kraamtijd?
 

MAMA’EN- NINA PIERSON. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM OF BOOKSPOT.

Dit boek helpt elke aanstaande moeder door alle maanden van haar zwangerschap heen, door de bevalling en ook door de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Het boek wat jouw onzekerheden weg kan nemen. Of je nou voor het eerst moeder wordt, of opnieuw. Dit is een geweldig boek vol met waardevolle inzichten van deskundigen, vele gezonde recepten, oefeningen en praktische tips. 


OEI, IK GROEI- XAVIERA PLOOIJ, DR. HETTY VAN DE RIJT EN DR.FRANS X PLOOIJ. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM OF BOOKSPOT

Dit boek is eigenlijk zo bekend, dat je hem misschien al wel in huis hebt. Zo niet, lees dan even verder. :-) 
Dit is hét boek wat jou alles zal gaan vertellen over zwanger zijn, de bevalling en conceptie. Goed om te weten, meer dan 70 experts, van verloskundigen tot artsen en wetenschappers werkten mee aan dit boek!


Boeken voor na de zwangerschap

Oké, de zwangerschap is voorbij en er ligt een prachtig mooi klein mensje in je armen. Geweldig, maar het kan ook wat onzekerheden met zich meebrengen weten we uit ervaring. Daarom willen we ook graag wat mooie boeken met jou delen die van pas kunnen komen ná de zwangerschap. 

 

OEI, IK GROEI- XAVIERA PLOOIJ, DR.FRANS X PLOOIJ. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM EN BOOKSPOT.

Wil jij ook graag van alles weten over het huilen, slapen, eten, stress, intelligentie, lichamelijke en emotionele ontwikkeling van jouw kind? Dan moet je dit boek in huis hebben: praktisch, beknopt en compleet. Dr. Hetty van de Rijt en dr. Frans X. Plooij hebben ruim 35 jaar onderzoek gedaan naar ouder-baby- interactie en zij deden wellicht één van de belangrijkste ontdekkingen op het gebied van baby-ontwikkeling.


VAN BABY TOT PEUTER- OUDERS VAN NU. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM EN BOOKSPOT.

Je hebt vast wel eens gehoord van de website Ouders van Nu. Dit boek leert jou alles wat je moeten weten over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden. Je leest in dit boek alles over eten, slapen, de groei en de verzorging van jouw kind. Erg handig om in huis te hebben, en er af en toe even bij te pakken.


Andere leuke boeken voor tijdens de zwangerschap

We delen ook graag nog een aantal andere leuke boeken die leuk zijn om te lezen tijdens je zwangerschap, of om cadeau te krijgen. Lekker met de beentjes omhoog tijdens jouw zwangerschapsverlof, en genieten maar!


DAGBOEK VAN EEN VERLOSKUNDIGE- MARLIES KOERS. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM EN BOOKSPOT

Als je dit boekt leest, dan krijg je een unieke en openhartige kijk achter de schermen van een verloskundige. Één van de mooiste, intiemste en zwaarste beroepen. Marlies Koers neemt jouw een jaar lang mee op pad in haar baan als verloskundige. Heerlijk als je bijna moet bevallen, en net wat meer over een verloskundige en haar werk te weten zou willen komen. 


ZWANGER SCHEURKALENDER- OUDERS VAN NU. JE VINDT DEZE BIJ BOL.COM OF BOOKSPOT.

Tel de dagen af naar je bevalling met deze toffe scheurkalender. Je krijgt elke dag een handige tip. Ook erg leuk voor jou partner en om cadeau te geven/krijgen.


HELP, IK HEB MIJN VROUW ZWANGER GEMAAKT-KLUUN. JE VINDT DIT BOEK BIJ BOL.COM EN BOOKSPOT

Wij vinden dat elke man dit boek moet krijgen als zijn partner zwanger is! Hoe ga je om met die hormonen? Wat zijn weeën en hoe herken ik die? Kunnen we nog seks hebben? Moet een voedingsbeha echt? Het boek staat vol met: 
• Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. 
• Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in een voor mannen begrijpelijke taal. 
• Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen.


Reactie schrijven

Commentaren: 0