20. april 2021
Bol.com is een website welke bomvol staat met allemaal toffe boeken. En zo hebben ze ook hun eigen boeken top 10 samen gesteld, speciaal voor jou! Hier kun jij snel en overzichtelijk zien welke boeken er het meestpopulair zijn opdeze website. Oftewel, welk boek is een goed boek om te lezen!
24. maart 2021
Jong en oud, vrouwen vinden het vaak heerlijk om gebruik te maken van make-up. Maar hoe moet het nou precies? Waar zet je nou welke kleur aan? Hoe plaats je nou de perfecte eyeliner? Soms loop je tegen dingen aan, en dan kan een make-up boek de uitkomst zijn! In zulke boeken vind je tips en trics om jouw make-up perfect aan te brengen.
20. maart 2021
Tegenwoordig doen we het steeds meer, boeken lezen online. Het is makkelijk, je hoeft geen zwaar boek meer vast te houden, de keuze is reuze en je hebt een boek tegenwoordig zo gedownload. Onderboeken lezen online kun je twee dingen verstaan, namelijk een boek online kopen en lezen op een apparaat of een boek lezen vanaf een website.
19. maart 2021
Fietsroutes Nederland
Vinden jullie fietsen heerlijk? Ontdekken jullie graag heel Nederland op de fiets? Samen of alleen? Het maakt niet uit. Maar het kan handig zijn om te weten waar in Nederland nou precies de mooiste fietsroutes liggen! Wist jij dat er handige boekjes zijn die jou deze routes heel gemakkelijk laten zien? Sommige bevatten een QR code zodat je ze ook op de telefoon kunt lezen. Er zijn boekjes welke routes in een provincie gaan, maar ook boekjes die routes door heel Nederland bevatten. Lees gauw...
18. maart 2021
Poëzie gedichten
Poëzie, de één is er gek op en de ander heeft er juist weer helemaal niks mee. Dit is oké. Wij snappen zelf echter wel dat mensen blij kunnen worden, herkenning vinden of kracht halen uit mooie gedichten. Sommige mensen zijn zelf erg goed in gedichten schrijven, dit zijn wij helaas niet. Gelukkig zijn er online aardig wat websites welke je graag willen helpen met het schrijven van een mooi gedicht. Wij vinden het altijd leuk om met Sinterklaas, voor een verjaardag of met Oud& Nieuw voor...
13. maart 2021
Rouwen, ieder doet het op zijn eigen manier. Vroeg of laat zullen we allemaal een keer met rouw te maken hebben. Of er nou een dierbare overlijdt of een huwelijk dat gestrand is, rouwen om iets of iemand kan verschrikkelijk moeilijk en soms ook heel eenzaam zijn. Maar weet dat er veel mooie boeken zijn die joh wat steun en kracht kunnen geven in deze verdrietige dagen. Hieronder zie je een aantal boeken welke erg fijn kunnen zijn om te lezen als mensen aan het rouwen zijn. Dit kan een boek vol...
27. februari 2021
Zit jij ook wel eens op jouw werk, en dat je dan bedenkt dat je het eigenlijk allemaal wel anders zou willen? Heb je geen idee hoe dit voor elkaar te krijgen? Dan laten we jou graag een aantal toffe boeken zien welke je zou kunnen lezen. Geloof ons, na het lezen van deze boeken sta jij te popelen om bepaalde keuzes te maken die jouw leven gaan veranderen!
20. februari 2021
Kookboeken lekker en simpel
Ben jij op zoek naar kookboeken welke lekkere en simpele gerechten bevatten? Dan gaan we je een handje helpen! Hoe heerlijk is het, als een simpel recept ook nog eens iets heel lekkers blijkt te zijn?! Dat is toch ideaal. Vaak hebben we niet heel veel tijd om te koken, staan er gillende kinderen naast ons of misschien ben je gewoon niet zo heel erg goed in koken. Het kan allemaal, en dan zijn simpele recepten perfect!
19. februari 2021
2e hands studieboeken kopen
Studeren, het is al duur genoeg! Wist jij dat er een aantal mogelijkheden zijn om jouw studieboeken 2e hands te kopen? Hiermee bespaar jij geld op de boeken, en het is nog best makkelijk ook! We gaan het je hieronder uitleggen. Soms moet je even je best doen, maar het is mogelijk. Heb jij boeken liggen die je niet meer nodig hebt voor je studie, maar wil je deze graag verkopen? Ook dat gaan we je uitleggen! De 2e hands studieboeken zijn namelijk erg geliefd, dus verkoop ze gauw!
18. februari 2021
Boek Max Verstappen
Er zijn al verschillende boeken geschreven over Max Verstappen. Vele gaan ook over zijn vader. Ben jij benieuwd naar het verhaal achter Max en zijn carrière? Lees dan één van de boeken die geschreven zijn. Sommige geschreven uit de ogen van een sportjournalist en weer een ander vanuit de ogen van een fanatiek F1 fan.

Meer weergeven