20. januari 2021
We gaan jullie vertellen wat de volgorde van de “De zeven zussen” officieel hoort te zijn. Dit omdat we deze vraag regelmatig horen in onze omgeving. We snappen dat je niet zo goed weet welke volgorde je nu eigenlijk moet aanhouden, het zijn ondertussen namelijk al aardig wat boeken. (Vanaf eind april 2021, 7 stuks) Op deze pagina gaan we jou precies vertellen welke volgorde je moet aanhouden, maar eerst even wat meer info over De zeven zussen-serie.
19. januari 2021
De leukste kinderboeken
Er zijn op de wereld zoveel leuke kinderboeken, dat we eigenlijk niet weten waar te moeten beginnen als het gaat om de leukste kinderboeken! Er zijn veel kinderboeken die al járen populair zijn, denkhierbij aan de verhalen van Jip en Janneke of de verhalen van Annie M.G. Schmidt. We kennen ze waarschijnlijk allemaal wel, zijn er zelf uit voorgelezen vroeger of hebben onze eigen kinderen eruitvoorgelezen. Naast deze bekende kinderboeken laten we jullie graag kennismaken met een aantal andere...
11. januari 2021
We krijgen deze vraag best wel eens te horen. Want waarom zou je een luisterboek gaan luisteren, als je ook een boek zou kunnen lezen. Lezen is toch veel beter voor je dan luisteren? Dit laatste zijn we deels met jullie eens, omdat lezen goed is voor verschillende dingen. We leggen je hieronder uit waarom een luisterboek soms toch een goede oplossing kan zijn.
06. januari 2021
Boek lezen tussen het huiswerk door
De kinderen in Nederland krijgen op het moment van schrijven allemaal thuisscholing. Dit is voor de ouders niet altijd even makkelijk, maar voor de kinderen ook niet. Sommige kinderen vinden het heerlijk, maar er zijn ook een heleboel kinderen die het ritme en de klasgenootjes missen. Dit snappen wij! Het is dan erg belangrijk dat de kinderen tussen het werken door ook wat ontspanning krijgen. En dat kan heel goed met een leuk boek! Even de gedachtes verzetten kan goed zijn voor een kind, maar...
28. december 2020
Het is kerstvakantie, we zitten in een lockdown vanwege het coronavirus. Wat is er dan fijner om te doen dan een goed boek lezen?! We hebben er nu veel meer tijd voor dan normaal, dit omdat we normaal veel meer dingen buitenshuis kunnen doen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Naar een spannend boek? Of ga jij voor een heerlijke roman? We geven je graag onze top 3.
20. december 2020
Ben jij ook altijd zo benieuwd naar welke boeken er in de top 10 staan elke week? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Je kunt namelijk via onderstaande button direct doorklikken naar de boeken top 10 van het NRC. Deze stellen ze elke week samen aan de hand van de verkoopcijfers van 12 bekende boekenwinkels! Makkelijker kunnen we het niet maken voor je!
25. oktober 2020
Veel mensen lezen boeken, de één doet dat graag via de e-reader en de ander heeft liever een echt boek in handen. Waar heeft jouw voorkeur? Ik vind het persoonlijk heerlijk om een goed boek vast te houden, al moet ik wel zeggen dat deze soms best zwaar kunnen worden als je langer zit te lezen. ;-) We zien steeds vaker dat boeken cadeau gegeven worden, helemaal in de tijd van de Coronacrisis, waar we helaas nog steeds niet vanaf zijn.
24. april 2020
We leven midden in de coronacrisis, veel van ons hebben nu tijd genoeg om een goed boek te lezen!
24. maart 2020
Kobo e-Readers te koop bij Bol.com. Lees hier waarom deze zo goed zijn!
23. maart 2020
Online boeken lezen
We zien het steeds meer: mensen gaan online boeken lezen! Waarom doen mensen dit? Wij snappen het wel. Als je online boeken leest, heeft dat een aantal voordelen. We zullen ze hier voor je omschrijven.

Deze website is voor jou gemaakt, zodat jij snel en makkelijk naar de leukste leesboeken kunt navigeren. Er zijn tegenwoordig zoveel boeken te koop, dat het moeilijk kan zijn om een leuk boek te vinden. Daarom hebben wij de boeken top 10 per genre samengesteld voor jou. Wij werken samen met verschillende aanbieders op basis van affiliate marketing. Heb jij vragen of klopt er iets niet op onze website?

Laat het ons hier dan weten!