16. januari 2022
Boek zwangerschap
Je bent zwanger, en je bent op zoek naar een goed boek over de zwangerschap. Als eerste gefeliciteerd! Misschien ben jij nog aan het proberen om zwanger te worden, geef dan niet op! Wat de reden ook is dat jij op deze pagina bent aangekomen, we gaan jou laten zien welke boeken over de zwangerschap wij waardevol vinden.
11. januari 2022
Wie schreef de roman De koperen tuin? Je leest het hier!
03. januari 2022
Thrillers boeken, genre spannend
Thrillers boeken, ben jij fan van spannende boeken? Lees dan verder!
03. januari 2022
Gratis luisterboeken
Luisterboeken gratis luisteren, het is echt mogelijk! De boeken die gratis zijn, zullen niet altijd de nieuwste en meest bekende luisterboeken zijn, maar dit geeft niet. Er staan veel mooie én gratis boeken online welke jij zo kunt luisteren. Je kunt dit doen vanaf je telefoon of je tablet. We vertellen je hieronder graag hoe je aan een gratis luisterboek komt.
02. januari 2022
Claudia de Breij heeft onlangs een boek uitgebracht welke gaat over onze Kroonprinses, ter ere van haar 18de verjaardag. Nu krijgen wij wel eens de vraag wat het boek kost. Dat kunnen wij je vertellen, het boek kost op het moment van schrijven namelijk € 17,99. Je kunt het boek in de winkel kopen, maar ook via onderstaande button. Je kunt hem kopen als luisterboek, een e-book of als hardcover.
21. december 2021
Vrouwenthrillers
Ben jij op zoek naar de beste vrouwenthrillers? Bekijk ze hier!
21. december 2021
Er is voor de 3e keer een lockdown in Nederland, en dat is enorm balen! We kunnen bijna nergens meer heen, dus tijd om eens een kijkje te nemen naar boeken die op dit moment leuk zijn om te lezen. We hebben er nu toch alle tijd voor! We zetten onze eigen favoriete boeken hieronder neer, wellicht zit er ook een leuk boek voor jou tussen!
16. oktober 2021
Wij werken graag samen met een aantal bedrijven, en deze delen we hieronder graag met jou. Dit zijn websites welke wij fijn vinden om te kennen. 😀 Landal korting Dierentuin kortingen Pretpark kortingen
06. juli 2021
Boeken top 10 NS
Ja, je leest het goed! Zelf de NS heeft een eigen boeken top 10 samengesteld die ze graag met jou willen delen. We gaan nu voor de spannende boeken. Als je doorklikt via onderstaande link, dan krijg je deze lijst te zien! Heerlijke boeken die jij kunt lezen tijdens een treinrit, maar natuurlijk ook gewoon thuis op de bank.
04. juli 2021
Ben jij op zoek naar tweedehands boeken via Marktplaats? Dat zou een goede optie kunnen zijn! Veel boeken worden eenmaal gelezen, en dan online weer doorverkocht. Sommige zijn in een iets beterestaat dan andere, maar het is zeker een optie.

Meer weergeven