Bestseller boeken: wat zijn de best verkochte boeken

Bestseller boeken, wat zijn de best verkochte boeken op dit moment? Dit is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen. Wij kunnen jou vertellen hoe jij de bestseller lijst van dit moment kunt zien. Je kunt via onderstaande link alvast een korte lijst zien van de bestsellers. Wil jij er meer zien? Lees dan even verder!

Bestseller boeken top 60

Als jij graag boeken leest, dan ken je vast de website BookSpot wel. Hier stellen ze wekelijks de Bestseller 60 top lijst samen. Dit doen ze aan de hand van de door de KVB-SMB / GfK verzamelde verkoopgegevens van ruim 900 Nederlandse boekenwinkels. Een redelijk eerlijk beeld dus van de bestseller boeken op dit moment! En wat extra leuk is, de boeken uit deze lijst worden gratis naar je opgestuurd als je er eentje besteld!

Waarom een boek uit de bestseller lijst?

Dat is een goede vraag. Wij snappen wel dat men op zoek is naar de bestseller lijst van dit moment. Zo ben je namelijk altijd op de hoogte van de meest populaire boeken, en is de kans groot dat je een boek vindt dat leuk is om te lezen. Uiteraard hebben wij onze boeken top 10 lijsten voor jullie op onze website staan, maar die is maar beperkt tot 10 boeken. Bij BookSpot krijg je maar liefst 60 boeken te zien. Zo weet je zeker dat er altijd een boek is die jij waarschijnlijk nog niet hebt gelezen, en ook nog eens leuk gaat vinden. 

Bestseller pagina via Bol.com

Bol.com heeft ook een mooie pagina met bestsellers gemaakt. Hier zie je ook snel en overzichtelijk de bestseller boeken van dit moment. Wat mooi meegenomen is, is dat je de boeken uit deze bestsellerlijst gratis thuis krijgt gestuurd. De boeken die je als eerste ziet staan, zijn de bestsellers van dit moment. Bol.com heeft dit handig op volgorde gezet voor jou. Je kunt er ook voor kiezen om een filter in te stellen, zo zal jouw resultaat nog selectiever worden. 

Bestseller boeken top 100

Heb jij niet genoeg aan de bovenstaande tips? Dan zou je een kijkje kunnen nemen bij de bestseller top 100 van BookSpot. Hier zie je de 100 populairste boeken staan. Als hier geen passend boek tussen mag zitten, dan weten wij het ook niet meer. Het is een top 100 van alle genres door elkaar heen. 

Bestseller top 60 via Stichting CPNB

De StichtingCPNB stelt elke week de officiële top 60 bestseller boeken vast. Je kunt hier van elke week precies zien welke boeken er op dat moment bestsellers waren. De ervaring leert dat dit vaak dezelfde lijst is, als bovenstaande. Wel erg handig als je zou willen weten welke bestellers er waren in week 32 van vorig jaar. Je kunt dit makkelijke terugzoeken. Bekijk deze lijst hier.