Boeken om te lezen deze lockdown

Er is voor de 3e keer een lockdown in Nederland, en dat is enorm balen! We kunnen bijna nergens meer heen, dus tijd om eens een kijkje te nemen naar boeken die op dit moment leuk zijn om te lezen. We hebben er nu toch alle tijd voor! We zetten onze eigen favoriete boeken hieronder neer, wellicht zit er ook een leuk boek voor jou tussen!

Welke boeken lezen wij graag?

Natuurlijk is het zo dat onze favoriete boeken niet per se jullie favoriete boeken hoeven te zijn. Toch delen we graag de boeken met je die wij de afgelopen tijd gelezen hebben, en de moeite waard vonden. Laat je ons weten wat je ervan vond onderaan deze pagina? We zijn benieuwd!

 

 

Je bent zoals je denkt

In deze gekke tijd waarin we leven, kunnen we wel wat zelfliefde gebruiken. Dit boek legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Erg fijn om nu in deze gekke tijd te lezen!Amalia

Geschreven door Claudia de Breij, en erg leuk om te lezen! Het is een luchtig boek, welke heerlijk is om tussen alles door even te lezen. Leer onze kroonprinses en haar leven met dit feit gauw wat beter kennen door het lezen van dit boek.De liefdesbrief

De liefdesbrief van Lucinda Riley is wéér een topper die zo op haar naam mag zetten! In deze spannende roman vindt Joanna een brief van een overleden acteur. Laat je meeslepen met de geheimen die hij mee zijn graf in nam!


Reactie schrijven

Commentaren: 0