5 leuke boeken voor deze zomer

De zomervakantie komt er alweer aan, het weer is heerlijk en we hebben wat om naar uit te kijken. Of je nu in Nederland blijft, naar het buitenland gaat of heerlijk in je eigen tuin, een goed boek maakt de vakantie compleet als je het ons vraagt! Dit is dan ook de reden dat we ons voor jou verdiept hebben in de huidige boeken selectie, en hier een aantal boeken uitgehaald waarvan wij denken dat je het heerlijk zal vinden om die te lezen tijdens de zomermaanden. Even lekker niks, de kinderen die heerlijk spelen en even geen werk. Tijd voor ontspanning!

We zouden het leuk vinden als jij onderaan deze blog jouw favoriete boek met ons zou willen delen!

De leukste boeken van dit moment

We hebben hieronder de leukste boeken volgens ons omschreven, ben je klaar voor een heerlijke ontspannende vakantie? Lees dan verder! Als je op de link klikt, kun je meer zien van het desbetreffende boek.

1. Michiel van Egmond en Antoinnette Scheulderman hebben een mooie samenwerking. De één is verantwoordelijk voor de interviews en de ander voor de reportages. Dit boek, een openhartig biografisch portret over Johan Derksen hebben ze samen gemaakt! In dit boek lees je alles over het leven van deze man. Van zijn tragische jeugd, tot zijn streken als voetballer en nog veel meer.
Lees hier meer over dit boek

2. De zevende zus van Lucinda Riley. Het nieuwste boek van de bekende serie De zeven zussen. 
Zullen ze de ontbrekende zus gaan vinden? Laat je meeslepen met dit geweldig boek, het voelt weer alsof je er middenin zit als je het leest! Lees hier meer over dit boek.

3. Valse getuige van Karin Slaughter. Haar nieuwste boek is het perfecte boek om te lezen tijdens de zomervakantie. Dit boek is zo spannend, dat je in één keer uit wilt lezen. Er zijn al miljoenen boeken van deze schrijfster over de toonbank gegaan, en dat is niet voor niks. Lees snel haar nieuwste boek!
Lees hier meer over dit boek.

4. Voor een ieder die wel wat meer rust kan gebruiken in het leven, is dit boek van Michael Pilarczyk hét boek wat je moet lezen deze zomer. Dit boek gaat over persoonlijke en spirituele groei, iets wat we allemaal eigenlijk wel kunnen gebruiken. Ook zakelijk succes komt in dit boek aan bod. Kortom, een boek wat jou precies kan brengen wat je nu nodig hebt! 
Lees hier meer over dit boek.

5. Ben jij fan van true crime? Dan is dit boek wat voor jou! Ga terug naar De jonge jaren 1966 - 1977. Het vertelt de fascinerende geschiedenis van de opkomst van de latere Heineken-ontvoerders. Het boek heeft lovende recensies, en is echt de moeite waard om te lezen!
Lees hier meer over dit boek.

Reactie schrijven

Commentaren: 0