Welk boek moet ik lezen

 

Welk boek moet ik lezen? Deze vraag heb jij jezelf vast regelmatig gesteld. Als je een boek uit hebt gelezen, en je op zoek bent naar een nieuw boek om te gaan lezen bijvoorbeeld. Er zijn zoveel goede boeken welke je kunt lezen, dat wij snappen dat je jezelf deze vraag stelt.

Welk genre vind jij leuk om te lezen?

Als je even niet zo goed weet welk boek je moet lezen, zou je kunnen beginnen met te bedenken welk genre jou het meest aanspreekt. Ben jij van de thrillers? Gaat jouw hart sneller kloppen van een goede roman of kun jij jezelf helemaal verliezen in sciencefiction? Het is slim om hier alvast even een keuze in te maken, zodat je wat beperkter kunt gaan zoeken naar een goed boek. 

Heb jij wellicht een favoriete auteur?

Sommige mensen hebben een bepaalde voorkeur als het om schrijvers gaat. Dan zou je natuurlijk ook even kunnen checken of je alle boeken van deze persoon al hebt gelezen. Zo niet, dan kun je dat boeknatuurlijk gaan lezen. Zo zijn er veel mensen fan van de bekende serie “de zeven zussen” van Lucinda Riley of de heerlijke spannende boeken van Saskia Noort!

Verschillend per persoon

Het is voor ons natuurlijk heel moeilijk om te zeggen welk boek jij nou moet gaan lezen. Dit is heel persoonlijk, en wij kunnen dat natuurlijk niet bepalen voor jou. Wel kun je gebruik maken van de top 10 die is samengesteld voor jou. Wij hebben onze eigen boeken top 10 samengesteld, zodat jij kunt zien welke boeken er op dit moment geliefd zijn en veel besteld worden.

Onze favoriete auteurs

Wij hebben zelf natuurlijk ook een aantal auteurs waar we fan van zijn. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet, kijk hier maar eens. Uiteraard is dit ook weer heel verschillend per persoon, maar wellicht kun je hier ook wat inspiratie op doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0