Make-up boek

Make-up boek
Jong en oud, vrouwen vinden het vaak heerlijk om gebruik te maken van make-up. Maar hoe moet het nou precies? Waar zet je nou welke kleur aan? Hoe plaats je nou de perfecte eyeliner? Soms loop je tegen dingen aan, en dan kan een make-up boek de uitkomst zijn! In zulke boeken vind je tips en trics om jouw make-up perfect aan te brengen.

Make-up boeken

Er zijn veel boeken welke je kunt kopen die over make-up gaan. Wij hebben een aantal boeken hieronder voor jou neergezet, zodat je kunt zien wat welk boek jou te bieden heeft.


Dit boek van Xelly Cabau van Kasbergen staat vol met leuke tips over hoe een mooie basis make-up aan te brengen. Ook geeft ze jou direct tips om de huid goed te verzorgen. En dit allemaal met een bak vol enthousiasme! Deze dame heeft nog meer leuke boeken op haar naam staan, maar deze vinden wij het leukst!
Bobbi Brown, als je bekend bent in de wereld van make-up dan moet je haar kennen. En dan moet je eigenlijk ook haar boek in huis hebben. Dit boek is geschikt voor iemand die al ervaring heeft met het aanbrengen van make-up, maar ook staan er leuke tips in voor de beginnelingen onder ons. Een make-up boek welke geschikt is voor iedereen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0