Boeken over reizen en werken

Zit jij ook wel eens op jouw werk, en dat je dan bedenkt dat je het eigenlijk allemaal wel anders zou willen? Heb je geen idee hoe dit voor elkaar te krijgen? Dan laten we jou graag een aantal toffe boeken zien welke je zou kunnen lezen. Geloof ons, na het lezen van deze boeken sta jij te popelen om bepaalde keuzes te maken die jouw leven gaan veranderen!

Work hard, travel harder

Dit boek van Susanne van Duijn moet je eigenlijk echt als eerste lezen. Deze stoere meid laat jou zien hoe je van de wereld, jouw eigen werkplek kunt maken. Reis de wereld over, en verdien ondertussen genoeg geld om van te leven. Klinkt heerlijk toch? In het boek vind je interviews, tips en haar eigen ervaringen. Laat je inspireren, en kies ervoor om te werken overal te wereld! Bekijk dit boek hier.


Ben jij dat vele werken ook zo zat? Heb je geen zin meer om in loondienst te werken? Loop je vast in je onderneming? Dan is dit boek echt een boek wat jij zou moeten lezen! Dit boek is geschreven door Timothy Ferriss en zal jou de weg wijzen naar een nieuw leven, met veel vrije tijd en weinig werkuren. En als je veel vrije tijd hebt, kun je dus ook mooi de wereld over reizen! Bekijk dit boek hier.


Ben jij al bekend met de wereld van affiliate marketing? Het lijkt makkelijker als dat het is, maar als jij eenmaal weet hoe affiliate marketing werkt, dan kun jij dit werk overal ter wereld doen! Wij adviseren je ook om boeken te zoeken die jou vertellen hoe Google werkt, als je dit niet weet is het vrij moeilijk om geld te verdienen met affiliate marketing. Lees dit boek goed door, ga op onderzoek uit en geniet van de wereld! Bekijk dit boek hier.


De wereld rond, en toch geld verdienen

Als je de boeken hierboven hebt gelezen, dan heb je vast een aantal ideeën gevonden om uit te werken. Wij zouden zeggen, begin gauw! Wij werken zelf ook op basis van affiliate marketing, wat ons ook in staat stelt overal ter wereld te kunnen werken. Wees niet bang, neem die stap en geniet van de vrijheid die je ervoor terug zult krijgen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0