Thriller boeken

Thriller boeken worden wereldwijd veel gelezen. Een lekker spannend boek, met een goed verhaal vinden veel mensen fijn om te lezen. Boeken over moord, spionage en andere spannende onderwerpen kunnen je maar zo tot diep in de nacht van je slaap onthouden! Als jij net als ons gek bent op spannende verhalen, dan zit je hier goed. We vertellen jou graag meer over spannende thriller boeken. Ook hebben wij een pagina met de top 10 thriller boeken, hier kun je snel en makkelijk naar de nieuwste en spannendste thriller boeken toe surfen! 


Thriller boeken top 5

Thriller boek De kooi

Thriller boek Midwinter

Thriller boek Bonuskind

Thriller boek zonder gezicht

Thriller boek familiediner\


Thrillers

Er zijn onwijs veel thrillers die jij leuk kan vinden, het is dan ook moeilijk voor ons om alle leuke thriller boeken op een rij te zetten. We hebben voor jullie hierboven onze 5 favoriete boeken neergezet, we hopen dat jullie deze net zo leuk vinden als ons! We kunnen de thrillers denk ik het beste indelen in een aantal soorten:


Esther Verhoef

Esther Verhoef  is één van onze favoriete schrijfsters als het gaat om thrillers. Ze is geboren in 1968, en heeft al vele mooie boeken op haar naam staan die ervoor zorgen dat jij op het puntje van je stoel gaat zitten! In Nederland zijn op het moment van schrijven al ruim 2,6 miljoen van haar thrillers en romans verkocht. Dit zegt genoeg lijkt ons! Verhoef heeft al vele prijzen op haar naam staan, denk aan de NS Publieksprijs, de Gouden Strop en nog veel meer. Een aantal van haar boeken zijn: Facade, Labyrint, Lieve mama, Stil in mij, nazomer en zo zijn er nog veel meer. Het boek Lieve mama is zelfs een serie van uitgekomen welke je te zien is op Videoland. We laten je hieronder een aantal van haar boeken zien.

 



Nicci French

Nog zo een topper als het om thriller boeken gaat! De boeken van Nicci French zorgen er zeker voor dat jij elke avond te laat naar bed gaat, dit omdat je haar boeken echt niet wilt wegleggen als je er eenmaal aan begonnen bent! Wist jij de naam Nicci French gebruikt wordt door het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French? Dit echtpaar schrijft samen al deze heerlijke boeken. Ze zijn bekend om de boeken In hechtenis, Huis vol leugens, De dag van de doden en nog veel meer boeken, We delen hieronder graag onze favoriete boeken met jou! En let op, in april 2021 komt er weer een nieuw boek uit! Reserveer hem hier.

 



Karin Slaughter

Geen schrijfster van thriller boeken met een Nederlandse afkomst, maar net zo de moeite waard om te vermelden. Haar thrillers zijn namelijk vertaald naar het Nederlands. Ze is geboren in 1971 in Georgia, en heeft boeken op haar naam staan als Verzwegen, Valse getuigen en Laatste weduwe. Allemaal mooie thriller boeken welke jou zullen blijven boeien tot het eind!  Haar thrillers zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, dit vinden wij persoonlijk echt een pluspunt!  Als we kijken naar haar oeuvre, dan zien we dat geweld tegen vrouwen erg belangrijk is voor haar. Bekijk hieronder een aantal van haar thrillers.

 



Reactie schrijven

Commentaren: 0