Boek lezen tijdens thuisscholing

Boek lezen tussen het huiswerk door

 

De kinderen in Nederland krijgen op het moment van schrijven allemaal thuisscholing.  Dit is voor de ouders niet altijd even makkelijk, maar voor de kinderen ook niet. Sommige kinderen vinden het heerlijk, maar er zijn ook een heleboel kinderen die het ritme en de klasgenootjes missen. Dit snappen wij! Het is dan erg belangrijk dat de kinderen tussen het werken door ook wat ontspanning krijgen. En dat kan heel goed met een leuk boek! Even de gedachtes verzetten kan goed zijn voor een kind, maar ook voor een ouder. Pak eens een goed boek, lees je kind voor of luister naar een mooi luisterboek! Even wat anders aan het hoofd zorgt ervoor dat de kinderen zich hierna beter kunnen concentreren!  Hieronder zie je een aantal kinderboeken staan welke leuk zijn op dit moment. Doe er je voordeel mee, en zoek niet langer!

 

PS. je krijgt nu tot 50% korting op een aantal zeer leuke E-Books via onderstaande button!


Top 3 kinderboeken van 5 jaar


Top 3 kinderboeken vanaf 7 jaar


Top 3 kinderboeken vanaf 12 jaar


Goede boeken per leeftijd

De boeken verschillen per leeftijd. Dit heeft te maken met hoe goed een kind kan lezen, maar ook waar de interesses liggen. Een kindje van 5 heeft andere interesses dan een puber van 13. Hieronder kun je zo doorklikken naar de leukste boeken per leeftijd. Dat is nog eens makkelijk!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0