Lees eens een boek deze kerstvakantie


Het is kerstvakantie, we zitten in een lockdown vanwege het coronavirus. Wat is er dan fijner om te doen dan een goed boek lezen?! We hebben er nu veel meer tijd voor dan normaal, dit omdat we normaal veel meer dingen buitenshuis kunnen doen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Naar een spannend boek? Of ga jij voor een heerlijke roman? We geven je graag onze top 3.

 

Top 3 boeken kerstvakantie

Op het moment van schrijven zijn er veel boeken die de moeite waard zijn om te lezen. Dit zie je dan ook terug in onze top 10. Echter hebben wij op dit moment een aantal boeken welke onze favorietzijn. Bekijk 3 hieronder:

 

Dit boek gaat over het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen welke in het verzet zaten. Het speelt zich af in een onderduikvilla in 't Gooi en ze krijgen te maken met het onvermijdelijke verraad


 

In het boek “De keuze” zal dr. Eger haar oorlogsherinneringen en de verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen met jou delen. In haar boek deelt ze hoe ze als psycholoog haar cliënten jarenlang helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen dan uiteindelijk voor vrijheid kan kiezen. 


 

Na het onverwachte overlijden van hun vader, ontmoeten Maia en haar zussen elkaar in hun ouderlijk huis, deze ligt aan het Meer van Genève. Na zijn dood krijgen ze allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Lees je mee hoe dit afloopt?!


Reactie schrijven

Commentaren: 0