Boeken top 10 NRC

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar welke boeken er in de top 10 staan elke week? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Je kunt namelijk via onderstaande button direct doorklikken naar de boeken top 10 van het NRC. Deze stellen ze elke week samen aan de hand van de verkoopcijfers van 12 bekende boekenwinkels! Makkelijker kunnen we het niet maken voor je!

Waarom zou je hiernaar kijken?

Deze vraag krijgen we soms te horen: waarom zou ik naar een boeken top 10 gaan kijken? Ik heb toch mijn eigen smaak! Ja, dit klopt. Maar hoe vaak heb jij al gehad dat je een boek had gekocht, en datdeze toch niet zo leuk bleek te zijn als je in eerste instantie had gedacht? We kunnen je geen garantie geven dat alle boeken in de top 10 leuk zijn, maar het geeft je wel een duidelijk overzicht vanwelke boeken er op dit moment populair zijn. Hiermee hopen we je het wat makkelijker te maken om een leuk boek te vinden.

Boeken top 10 genres

Oké, klinkt handig en leuk horen we je denken. Maar waar kan ik deze top 10 van boeken dan vinden?
Kijk verder via onderstaande linkjes om bij de juiste genres uit te komen:

Reactie schrijven

Commentaren: 0